Magazin

Severinina sestra prvi put nakon okršaja: Ona već duže koristi narkotike i odbija lečenje

severina-povrede
Foto: Privatna arhiva

Pevačica Severina Vučković juče je privedena zbog sukoba sa sestrom. Nakon porodične drame koja se odigrala u Splitu, Marijana Popović je prijavila pevačicu, a Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta.

Marijana je, sada nakom nemilog događaja koji se dogodio, iznela svoju stranu priče.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon. Komšije u Splitu ispričali su medijima da se Marijana po zgradi galamila da će iskrvariti.

– Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične – ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

– Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzete. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u – ispričala je sestra.

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama, piše Blic.

– Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju – zaključila je Marijana Popović.

Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako Severina nije bila uhapšena i da je na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra.

I Severina će podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre.

Jebala vas Severina

Čitajte Luftiku na Google vestima

34 Shares
Share via
Copy link