Beograd Magazin

Šeta psa i grebe automobile, ali njegov izbor nije ni malo nasumičan

grebe automobile

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jednog beogradskog naselja i za vrlo kratko vreme pokrenuo žučne rasprave u javnosti.

Snimak prikazuje momka koji trotoarom šeta svog psa i usput ključevima grebe automobile. Ipak, izbor nije nasumičan, već kao mete isključivo bira vozila koja su nepropisno parkirana na prostoru namenjenom za pešake.

Kroz komentare snimka nameće se pitanje – Da li bahato parkiranje treba nagraditi na ovaj način, ili niko nema pravo da uzima pravdu u svoje ruke.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li je ovaj momak vandal ili heroj? Složićemo se da su slike automobila parkiranih po trotoarima sve češće i da se ovakvom ponašanju mora stati na kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Bahati vozači Novog Sada na jednom mestu – sve komične i tragikomične situacije na drumu

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • „Kroz komentare snimka nameće se pitanje – Da li bahato parkiranje treba nagraditi na ovaj način, ili niko nema pravo da uzima pravdu u svoje ruke.“ Jao kako je to lepo! Samo mi jos objasnite u cijim rukama je pravda u bilo cemu u ovoj zemlji pa i u ovom slucaju? Meni neretko pada na pamet ne da grebem, nego da razbijam prozore i busim gume jer su ljudi toliko postali bezobzirni i bahati da ne moze drugacije. Ako mislite da budete fini i pravicni, onda dajte resenje umesto da patetisete

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link