Magazin

Policajci ustuknuli i sa strane posmatrali incident sa Trifunovićem (Video)

Jučerašnj incident u centru Beograda koji je obeležio sukob Sergeja Trifunovića i još jednog čoveka sa kojim je došlo do fizičkog obračuna, danas dodatno dobija na težini. Naime, na snimku se vidi trenutak kada policajac svog kolegu povlači za rukav i sklanja sa mesta sukoba.

Na snimku koji je objavila Al Džazira Balkans, a preneo portal Nova vidi se kako jedan policajac kreće na mesto sukoba, međutim, njega u suprotnu stranu odvlači kolega i time ga sprečava da reaguje.

Pogledajte video od 00:34 sekunde.

To nije promaklo ni pojedinim tviterašima, a svoje viđenje situacije dao je i Mirko Poledica, redsednik Sindikata profesionalnih fudbalera.

“Evo ga snimak kako policajac vuče za rukav kolegu policajca, odvlači ga na stranu i ne dozovljava mu da reaguje po službenoj dužnosti.

Podsetimo, Trifunovića je juče udario Ž.A. pesnicom u glavu nakon kratke verbalne rasprave. Napadač je priveden, a Trifunović je rekao da je reč o nezadovoljnom bojkotašu.

“Za napad krivim i one koji su kreirali bojkot i koji me na mrežama nazivaju izdajnikom i plaćenikom Aleksandra Vučića”, rekao je Trifunović. On je dodao da je čovek koji ga je napao i ranije odlazio do štanda PSG i izgovarao različite uvrede na račun članova stranke.

Kako se borba za pravdu u Srbiji svela na: Svaka čast mama, samo udri po faci!

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
120 Shares
120 Shares
Share via
Copy link