Magazin

Policajci ustuknuli i sa strane posmatrali incident sa Trifunovićem (Video)

Jučerašnj incident u centru Beograda koji je obeležio sukob Sergeja Trifunovića i još jednog čoveka sa kojim je došlo do fizičkog obračuna, danas dodatno dobija na težini. Naime, na snimku se vidi trenutak kada policajac svog kolegu povlači za rukav i sklanja sa mesta sukoba.

Na snimku koji je objavila Al Džazira Balkans, a preneo portal Nova vidi se kako jedan policajac kreće na mesto sukoba, međutim, njega u suprotnu stranu odvlači kolega i time ga sprečava da reaguje.

Pogledajte video od 00:34 sekunde.

To nije promaklo ni pojedinim tviterašima, a svoje viđenje situacije dao je i Mirko Poledica, redsednik Sindikata profesionalnih fudbalera.

“Evo ga snimak kako policajac vuče za rukav kolegu policajca, odvlači ga na stranu i ne dozovljava mu da reaguje po službenoj dužnosti.

Podsetimo, Trifunovića je juče udario Ž.A. pesnicom u glavu nakon kratke verbalne rasprave. Napadač je priveden, a Trifunović je rekao da je reč o nezadovoljnom bojkotašu.

“Za napad krivim i one koji su kreirali bojkot i koji me na mrežama nazivaju izdajnikom i plaćenikom Aleksandra Vučića”, rekao je Trifunović. On je dodao da je čovek koji ga je napao i ranije odlazio do štanda PSG i izgovarao različite uvrede na račun članova stranke.

Kako se borba za pravdu u Srbiji svela na: Svaka čast mama, samo udri po faci!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

120 Shares
120 Shares
Share via
Copy link