Magazin Svet

„Možeš li to da strpaš u usta?“: Žena sa ustima za Ginisa obožava ovu igru za prazničnom trpezom (VIDEO)

Žena sa najvećim ustima
Foto: Screenshot / Instagram / samramsdell5

Božićni i novogodišnji praznici su obično idealna prilika da se čitava porodica okupi za stolom i uživa u raznoraznim đakonijama.

Neretko se ova svečana okupljanja pretvore u dane krkanluka, pa se dešava da nakon praznika završimo sa kojom kilom viška.

Međutim, Amerikanka Sem Remsdejl (33) je odlučila da svečarske dane pretvori u zabavu za svoje obožavaoce na Instagramu i TikToku, gde je prati više stotina hiljada ljudi, a neki njeni videi imaju i po više miliona pregleda.

Usta za Ginisa

Naime, Sem je poznata i kao žena sa najvećim ustima na svetu, koja su široka frapantnih 6,52 centimetra, zbog čega je ušla u Ginisovu knjigu rekorda.

Ona je rešila da iskoristi ovaj svoj prirodni „talenat“, pa zabavlja porodicu za stolom, koja ju često nagovara da natrpa što više hrane u usta, a za božićne praznike vlada posebno vesela atmosfera.

– Pošto je moja porodica iz Mejna, obično jedemo mnogo morskih plodova za božićnu večeru. Uvek je na meniju neka vrsta jastoga. Obično se sa porodicom zabavim uz igricu : „Može li to Sem da strpa u usta“ – ispričala je ova neobična devojka za Daily Mail.

Svakog Božića sprema novi izazov, a obožava slatkiše

Kaže da je svaki Božić čeka neki novi izazov.

– Prošle godine sam pokušala da otkrijem koliko lizalica može da stane u usta. Ove godine moji prijatelji su se šalili da treba da pokušam da stavim čitavu božićnu jelku u usta – kaže ona sa osmehom.

Iako u svoja rekordan usta Sem ipak ne može da strpa čitavu jelku, ona je spremna na druge izazove.

– Moja omiljena užina tokom praznika su mamine svetski poznate čokoladne kuglice od putera od kikirikija. Trebala bih da isprobam koliko njih stane u usta – obožavam slatkiše!

Mislim da inače uzimam veće zalogaje u odnosu na „normalne“ ljude, a video snimke „jedan zalogaj“ obično radim samo za TikTok ​ili kad želim da se sama zabavim. Mnogo puta sam radoznala da li će mi nešto stati u usta. To je zabavan trik, koji većinu ljudi dobro nasmeje – kaže Sem.

Ostvarila životni san

Ona objašnjava da je nekad osećala pritisak zbog neobične „titule“, ali da jednostavno voli da jede, kao i da bi verovatno pojela istu količinu hrane čak i da ne snima popularne video snimke.

Sem je godinama želela da radi u industriji zabave, a za vreme pandemije koronavirusa otkrila je TikTok, koji joj je preko noći obezbedio slavu na društvenim mrežama.

– Veoma sam zahvalna što sada mogu da se bavim onim što volim zahvaljujući svojim ogromnim ustima.

Stvaram nove sadržaje i trudim se da budem kreativna. Probam neverovatnu hranu i sendviče, putujem i izvodim uživo komične trikove o kojima sam sanjala čitav život – otkriva Sem.

Izvor: Daily Star

Najdeblja devojka na svetu 2 godine nije mogla da ustane iz kreveta, 243 kilograma kasnije pretvorila se u lepoticu (VIDEO)

Share via
Copy link