Balkan Magazin

Selektorka BiH zabranila podizanje 3 prsta: „Ako vam se ne sviđa, pedala!“

selektorka
Foto: Pritnscreen

Žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine potresa skandal, nakon što je selektorka mladih košarkašica te zemlje, Jasna Sliško, poručila putem društvenih mreža da se „u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati“, piše Kurir.

Ona je na svom Instagram storiju poručila da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nije terao da dođu pod nju.

– Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna – poručila je Jasna Sliško.

jasna slisko
Foto: Printscreen

Podsetimo, košarkašice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks, Milica Bosnić i Teodora Gvozden, bile su izložene torturi na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Sliško.

Banjalučki klubovi su poslali dopise na adresu pomenutog lista, u kojim se navodi da je „igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena“, a ukoliko to pokažu reprezentativkama je zaprećeno „da će im odseći ruku“.

Izvor: Kurir

Ovo je trener Bane Zečević, devojčica na koju urla i koju udara ima 16 godina

Čitajte Luftiku na Google vestima

342 Shares
342 Shares
Share via
Copy link