Horoskop Horoskopski znakovi

Savršen party za tvoj horoskopski znak!

Ukoliko želite da pripremite žurku iznenađenja za nekog ili mu priredite slavlje, uvek se nameće pitanje: Odakle početi? Ako imate takvu nedoumicu, jedna od stvari koju bi trebalo da uzmete u obzir je i astrologija, ne može da odmogne.

OVAN

Kada pripremate žurku za osobu rođenu u znaku Ovna, imajte na umu da su oni dinamični, veoma aktivni i smeli. Kada uzmete sve to u obzir, samo po sebi se nameće da ćete za njih praviti žurku na otvorenom. Gledajte da party počne što ranije, da se sve dešava brzo jer je poznato da su Ovnovi nestrpljivi i sve im dosadi.

Ako će biti hrane, važno je da  je topla, i da se lako i u pokretu jede. Pokloni bi trebalo da su predmeti od metala, ili nešto u svetlim bojama, a poželjne su i neobične i inovativne stvari. Okupljanje privodite kraju kada vidite da domaćinu lutaju misli i da je u mislima na drugom mestu.

BIK

Osobama rođenim u znaku Bika su važne materijalne stvari kao što je novac, i naravno luksuz i komfor. Za njih je atmosfera najvažnija, a samo mesto dešavanja mora biti ekskluzivno. Ne škrtarite na hrani i piću. Kada su pokloni u pitanju, bolje je pokloniti im jedan ali vredan, nego više sitnica. Zlato je uvek dobar izbor, kao i drago kamenje, ogrlice ili fina vina. Bikovi vole da znaju šta su od koga dobili i ko je koliko doprineo u samom pripremanju žurke.

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16 Shares
Share via
Copy link