Lifestyle

Kako sat u kojem ste rođeni objašnjava vaše postupke, stavove i raspoloženja

Svaki dan u mesecu ima svoju numeričku vibraciju, a istom logikom i svaki sat od 24 koliko ih ima u danu nosi određenu astro frekvenciju.

Ona u velikoj meri utiče na naš bioenergetski potencijal, a uticaj određenih planeta smenjuje se u krugu od 24 stavke.

Naime, nije svejedno da li smo rođeni ujutro, u podne, ili kasno uveče. Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja bolje ćemo razumeti ukoliko znamo numeričku vibraciju sata našeg rođenja!

Krug od 24 sata podeljen je na šest numeričkih stanica. Prva numerička stanica je između nula i četiri sata, druga između 4 i 8 sati, treća između 8 i 12, četvrta između 12 i 16, peta između 16 i 20, i šesta između 20 i 24, odnosno nula sati.

7 genetskih karakteristika koje nasleđujemo isključivo od očeva

Između nula i četiri sata:

Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule u oblacima. Imate bujnu maštu, ali se teško snalazite u svetu fizičke stvarnosti. Rođeni ste fantast i pesnik, pa vas stoga ljudi ne razumu. Pomalo ste mesečar i vetropir, no, imate plemenitu dušu.

Između četiri i osam sati:

Vas odlikuju hitrina i sklad. Uporni ste i ustrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Malo ko se snalazi u svetu kao vi. Težite za time da drugima budete uzor, da se neprestano dokazujete i potvrđujete.

Između osam i dvanaest sati:

Imate mnogo vere, nade i optimizma. Živahni ste i stalno u stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Osećajni ste i produhovljeni. Imate naklonosti prema umetnosti i filozofiji, odlikuju vas vrline i talenti.

Dan vašeg rođenja otkriva u čemu grešite čitavog života

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
150 Shares
150 Shares
Share via
Copy link