Magazin Srbija

Svetlana napustila posao i grad zbog ljubavi: Aleksandra (38) videla na televiziji, a dalja priča je luđa od svakog filma

aleksandar brak
Printscreen/Youtube/Sasvim prirodno

Aleksandar Manić (38) iz okoline Pirota upoznao je svoju suprugu Svetlanu potpuno neočekivano putem jedne televizijske emisije, a ona je rešila da napusti posao i dođe da živi na selu.

On je završio je Arheološki fakultet i ima zvanje kustosa. Radio je u muzeju u Pirotu, ali je oduvek maštao da se vrati na selo.

To je i učinio, te se pre tri godine vratio u selo Izatovci u Pirotskom okrugu, gde živi i njegova porodica koja se bavi stočarstvom.

Svetlanu je upoznao zahvaljujući emisiji „Sasvim prirodno“ autora novinara Jovana Memedovića.

– Posle tvoje emisije, moja sadašnja supruga me kontaktirala, kad čovek oseti to je to. Nisam ni znao kako izgleda, u glasu sam osetio da je ona prava. Sreli smo se u Pirotu, ona je napustila državni posao u Beogradu, radila je kao revizor i došla ovde. Moja supruga je mnogo hrabrija od mene – ispričao je Aleksandar Memedoviću.

Ona je završila Ekonomski fakulet u Beogradu, a kada je pogledala emisiju, znala je da je on taj.

– Desilo se nešto što nisam ni sanjala. To je bilo početkom 2021. kada sam pogledala emisiju i videla Saleta. Videla sam čoveka koga sam ceo život čekala. Ja sam napravila prvi potez. Pustila sam mu poruku, posle smo se čuli – ispričala je Svetlana.

Dobili su sina i to je prvo novorođenče u ovom kraju Stare Planine posle 40 godina. Sada imaju 70 ovaca, imaju planove, a mesta za strah nema. Zalažu se za povratak selu i zdravijem načinu života.

Izvor: Kurir

„Više ne pevam, samo kukam“: Preminula baka Joka (90), sahranila 3 sina koji su živote dali za Republiku Srpsku

Čitajte Luftiku na Google vestima

1K Share
1K Share
Share via
Copy link