Magazin Srbija

Vozač naleteo na divlju svinju kod Požarevca, od siline udara auto se rasprsnuo 10 metara unokolo (VIDEO)

Škoda Divlja svinja
Foto: Collage / Instagram / 192_rs

Sezona godišnjih odmora se lagano primiče kraju, međutim pojačana frekvencija saobraćaja na gotovo svim srpskim putevima nažalost puni stranice hronike izveštajima o svakodnevnim saobraćajnim nesrećama.

Nekada su one rezultat nepažnje i umora vozača, nekada neprilagođene brzine, često kombinovane sa neumerenim konzumiranjem alkohola ili nedozvoljenih supstanci.

Međutim, ponekad se jednostavno desi da vam na put izleti životinja, te sudar ne možete izbeći ma koliko pazili, pa je tada vaš život prepušten sudbini i dobrom funkcionisanju sigurnosne opreme u vašem vozilu.

Upravo se to desilo sinoć vozaču na obilaznici Kostolac-Požarevac, kada je automobilom Škoda Superb iznenada naleteo na divlju svinju, nakon čega je sleteo sa puta i prevrnuo se više puta.

Kako prenosi Instagram stranica 192_rs, vozač je neverovatnom srećom prošao „samo“ sa prelomom dva rebra, pošto su se aktivirali svi vazdušni jastuci na automobilu.

Prevezen je u bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Prizor je stravičan – vozilo je pretrpelo totalnu štetu, motor je izleteo iz automobila, a delovi su razbacani nekoliko desetina metara oko mesta nezgode, što svedoči o silini udara.

Divlja svinja koja je stradala u sudaru, uginula je na licu mesta.

Izvor: 192_rs

Strašna tragedija u Hrvatskoj: Vozač zaspao i odveo u smrt najmanje 11 osoba

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

78 Shares
Share via
Copy link