Beograd hronika

Užas u Pančevu: Pijani tinejdžer (19) sa probnom dozvolom kolima udario trudnicu, beba preminula

policija-novi-sad-ubistvo
Foto: 021.rs

Vozač s probnom vozačkom dozvolom i pod dejstvom alkohola je u Pančevu u kasnim večernjim satima automobilom udario trudnicu (24), koja se u trenutku nesreće nalazila na električnom trotinetu, objavili su mediji.

Trudnica u poodmakloj trudnoći je prevezena u Opštu bolnicu u Pančevu, gde je izgubila bebu.

Prema navodima medija, nesreća se desila u sredu uveče, a vozač automobila je priveden i saslušan, a na saslušanju je priznao da je došlo do „kontakta“.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

On je, navodno, imao 0,55 promila alkohola u krvi i probnu vozačku dozvolu kada je u sredu kasno uveče, posle 23 sata, udario ženu na trotinetu. Prema pisanju medija, žena je bila u poodmakloj trudnoći.

Sumnja se da ona kao vozač električnog trotineta nije postupila po saobraćajnim propisima (prvenstvo desne strane) i udarila je u levi bočni ugao automobila.

– Ona je bila u osmom mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja – rekao je izvor Blica.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo.

Daljim radom ustanovljeno je da je vozač M.K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole, piše Blic.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Izvor: N1

Deca od 8 i 13 godina demolirala restoran u Beogradu, sat vremena obijali, lomili i pravili haos

18 Shares
Share via
Copy link