Novi Sad

Bizarno samoubistvo u okolini Novog Sada, meštani pomislili da selom hara banda sadista

policija
Foto: Milena Đorđević, ilustracija

Pomislili su da je reč o organizovanim i monstruoznim ubicama, a ispostavilo se da je po sredi neverovatno samoubistvo.

Meštani sela B. u okolini Novog Sada jučerašnji dan su proveli u smrtnom strahu od krvoločne bande sadista posle bizarne smrti svog komšije Dragana D. koji je nađen mrtav sa više ubodnih rana i vezanih ruku.

Kako su ispričali u razgovoru za Blic, zbog ovog užasnog prizora mislili su da ubice haraju ovim malim vojvođanskim mestom.

Nezvanično, Dragan D. jeste nađen mrtav u svojoj kući. Nakon što je policija zapečatila kuću među komšilukom se pročulo u kom stanju je nađen nesrećni muškarac, a policijska istraga je uz dosta muke utvrdila nesvakidašnje okolnosti njegove smrti koja je toliko potresla meštane sela B.

“Selom haraju krvoločni sadisti!”

Prema rečima meštana sela B, Dragan je ostao sam kod kuće kad je njegova supruga otišla da čuva unuke u Novom Sadu.

– Bilo je mnogo krađa u poslednje vreme, a ovde živi dosta starih ljudi koji nemaju načina da se zaštite. Kada smo čuli kako je komšija nađen nismo mogli da verujemo! Pomislili smo da selom haraju ubice, krvoločni sadisti! U pitanju je dobra porodica, nismo imali predstavu ko bi mogao da mu tako naudi. On i supruga imaju dvoje dece, ćerka živi u Novom Sadu, a ni sin nije s njima – ispričala je jedna meštanka.

Ona kaže da gotovo ceo komšiluk nije imao mira motreći na svaki šum, a tek ih je šokiralo kad su čuli šta se zaista dogodilo.

I najiskusniji policajci ostali zapanjeni

Kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, sada se veruje da se zapravo radi o jednom od najbizarnijih samoubistava kakvo ni najiskusniji policajci nisu videli u svojim karijerama.

Nesrećni Dragan, inače električar po zanimanju, najpre je pokušao da se ubije sa nekoliko uboda nožem. Nije uspeo, pa je selotejpom vezao svoju ruku za žicu, napravio strujno kolo, pa utakao žicu u utičnicu i na kraju stradao od strujnog udara.

Kada je kasnije nađen tako vezan i izboden jasno je zašto se među komšilukom pronela strepnja da selom B. hara krvoločna banda sadističkih ubica. Ipak, istraga je utvrdila da se iza užasnog prizora zapravo krije najbizarniji plan samoubistva.

Meštane je na kraju i vest o samoubistvu jednako potresla, s obzirom na to da je reč o stabilnoj porodici, pa se samo nagađa šta bi mogao biti razlog za tragičnu odluku Dragana D.

Povučen, ali pristojan, uvek je pomagao

Meštani pričaju da je Dragan bio povučen, ali da se uvek svima pristojno javljao i izlazio u susret komšiluku kada je trebalo nešto popraviti. Tvrde da je imao problema sa alkoholom, ali da nije bio konfliktan.

– Šetao je tu, po selu, što se kod nas kaže od ćoška, do ćoška. Uvek se lepo pozdravi, prozbori koju. Znam i da je pre nekoliko meseci pokušao da traži pomoć za svoj porok, išao je na lečenje.

Dugo nije ni radio, već je i onemoćao, ipak ima godina, ali uvek bi se odazvao da nešto popravi kad bi bilo kome u selu zatrebali električarski radovi – ispričao je jedan meštanin.

Da tuga bude veća, priča Draganov komšija, nedavno mu je umro i brat koji je živeo u kući pored.

– Imao je dva brata. Obojica su bili osobe sa invaliditetom, a jedan je nedavno umro. Muka je to… – dodaje komšija.

Ubica iz Mladenovca trenutno je u Specijalnoj bolnici, otkriveno kako se ponaša iza rešetaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link