Magazin Svet

Sahrana na kojoj su se svi slatko ismejali (FOTO)

Sahrana, smeh
Foto: Printskrin/Tviter

Da poslednji ispraćaji ne moraju nužno da budu beskrajno tužni i da je moguće uneti malo vedrine u njih uz izuzetan smisao za humor, dokazala je Džodi Periman iz SAD.

Ova vremešna bakica je preminula pre dve nedelje u 81. godini života nakon dugogodišnje borbe sa rakom.

Međutim, nije dozvolila da iko bude tužan na njenom ispraćaju opravdavši epitet izuzetno duhovite i šarmantne dame koji je nosila tokom života.

Kako je otkrila objava njene unuke na Twitteru, gospođa Periman je naredila da se okupljenima na sahrani podele specijalne „čestitke“, komade kartona na koje je zalepila svoju fotografiju sa podignuta dva srednja prsta i takozvanom Ouiđi tablom, predmetom koji je smatra sredstvom za komunikaciju sa pokojnikom.

– Ostanimo u kontaktu – napisala je Periman na čestitki, koja je pre neki dan sahranjena u Brekenridžu u Teksasu.

U čitulji objavljenoj u lokalnim novinama Fulton San navodi se da je Džodi Periman umrla 12. oktobra u 81. godini i da je bila poznata po svojoj kreativnosti, duhovitosti i sjajnom smislu za humor.

– Ovo sam dobila na bakinoj sahrani. Kakva ikona – napisala je Grejsi uz objavu na Twitteru, potvrdivši novinarima da su svi vrištali od smeha kada su otvorili koverte i pročitali poruku bake Džodi.

Izvor: K1info

Bizaran TikTok trend: Rođendani kao sahrane, gosti nose crninu i nariču (VIDEO)

24 Shares
Share via
Copy link