Magazin Novi Sad

Sahrana novinara Igora Karanova u petak u Novom Sadu u 15 časova

Igor-Karanov
Foto: Nova.rs

Igor Karanov, dugogodišnji novinar, urednik Insajder televizije, preminuo je utorak uveče 11. januara u Beogradu u 48. godini.

Sahrana Igora Karanova će se održati u petak 14. januara u 15 sati u Novom Sadu. Komemoracija povodom njegove smrti zakazana je za ponedeljak 17. januar u 12 sati u Dorćol Platzu u Beogradu.

Na TV Insajder vodio je emisiju „Priča o priči“, a prethodno je radio kao urednik u dnevnom listu „Nova“. Imao je bogato iskustvo u kako u štampanim tako i u online medijima.

Radio je u novosadskom „Dnevniku“, „Blicu“, magazinu „Svet“ ,“Puls“, „Profil“, „Ekskluziv“ „Gloria“, „Playboy“,“Hello!“, „ELLE“, „Story“, kao i u portalu „Puls online“ i IGN Adria.

O njegovoj iznenadnoj i preranoj smrti oglasila se saopštenjem i redakcija TV Insajder.

– Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili – istakao je Insajder, a prenela agencija Beta.

U saopštenju je navedeno da je emisija “Priča o priči” koju je uređivao i vodio bila tek jedna od priča koje su od leta prošle godine počeli da grade zajedno.

– To kratko vreme bilo je dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus – rekli su u Insajderu i osvrnuli se na bogato novinarsko iskustvo Karanova:

– Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na Fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise. Za ‘Vek bez ikog’, jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio ‘Matićev šal’, a objavio je i roman ‘Dnevnik jednog vladara’ – stoji u saopštenju.

Sreo sam Betmena. Ima 65 godina i bole ga leđa. Danju radi kao dispečer, noću vozi taksi

OGLAS

22 Shares
Share via
Copy link