Horoskop Horoskopski znakovi

Ruski astrolog izdvojio 3 horoskopska znaka koje će pratiti sreća u martu

indijski horoskop

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih ruskih astrologa, Pavel Globa, izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama i ljudi ga rado prate.

Globa je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi životi razvijaće se u najboljem mogućem pravcu.

Rak

Rakovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mesec proleća mogao bi da im donese unapređenje na poslu, uspeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti.

Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.

Devica

Devicama će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati.

Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vreme samo za sebe.

Vaga

Reč koja će obeležiti vaš mesec mart je izbor. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke.

Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!

Izvor: Alo.rs

Indijski horoskop za mart 2023. ne donosi ništa dobro za ova 4 znaka, proći će kao bosi po trnju

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

207 Shares
207 Shares
Share via
Copy link