Magazin

Medijski mogul Rupert Merdok (92) verio 26 godina mlađu izbranicu, spreman za peti brak

rupert-merdok-devojka
Foto: Profimedia

Medijski mogul i milijarder Rupert Merdok (92) obelodanio je da se verio sa svojom 26 godina mlađom izabranicom En Lesli Smit (66). Par se verio svega šest meseci nakon što su se upoznali i manje od godinu dana od Merdokovog razvoda od četvrte supruge Džeri Hol.

Merdok je podelio vest u jednom od svojih medija, „Njujork postu“, otkrivši da je Smitovu zaprosio uz dijamantski prsten koji je lično izabrao, prenosi Telegraf.

Iako iza sebe ima četiri braka, priznao je da je bio nervozan kada je trebalo da zaprosi Smitovu, dodavši da se uplašio od zaljubljivanja, ali i da je uveren da će mu brak s njom biti poslednji.

– Bio sam veoma nervozan. Plašio sam se zaljubljivanja, ali sam znao da će mi ovo biti poslednji brak. I bolje. Srećan sam – rekao je on.

Zaljubljeni medijski mogul, čije se bogatsvo procenjuje na 17 milijardi dolara, zaprosio je svoju dragu na Dan Svetog Patrika, zbog čega je u šali dodao: „Ja sam jednom četvrtinom Irac.“

Biznismen čiju je vezu sa Smitovom otkrio „Dejli mejl“ u januaru otkrio je da su se on i Smitova sreli prošlog septembra u vinogradu Moraga u Bel Eru, Kalifornija, dodavši da ju je pozvao telefonom dve nedelje kasnije.

U međuvrmenu je Smitova, inače bivša policijska kapelanka i udovica kantri zvezde Čestera Smita, opisala njihov odnos kao „Božji dar“, otkrivši da „dele ista verovanja“ i „govore istim jezikom“.

– Udovica sam 14 godina. Kao i Rupert, moj muž je bio biznismen. Radio je za lokalne novine, razvijao radio i TV stanicu i pomagao promociji Junivižna. Tako da ja pričam Rupertovim jezikom. Deliko ista verovanja – rekla je ona.

Smit je dodala da je dočekala pravo vreme da se ponovo veri, kao i da su njeni prijatelji srećni zbog toga.

Venčanje se očekuje na leto.

Mardok ima šestoro dece iz prethodnih brakova: ćerku Prudens Mekjlaud (64) sa prvom suprugom Patrišom Buker, ćerku Elizabet (53) i sinove Lahlana (50) i Džejmsa (49) iz braka sa drugom ženom En Man, te ćerke Grejs (21) i Kloi (19) iz braka sa Vendi Deng. U četvrtom braku sa supermodelom Hol nije imao dece.

Milijarder (91) i medijski mogul na plaži pokazao novu 26 godina mlađu devojku

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link