Magazin Srbija

Uhapšen muškarac koji je na fudbalskom terenu u Rumi obesio psa o drvo

obesen pas
Foto: Društvene mreže

Građani Rume juče su ostali šokirani i veoma uznemireni kada su ugledali prizor belog psa obešenog o drvo, na visini od oko jednog metra iznad zemlje.

Danas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su D. R. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Za njega se sumnja da je prethodne noći, u svom dvorištu zatekao psa, uhvatio ga i odneo do jednog fudbalskog terena, a onda obesio o drvo, usled čega je pas uginuo, saopštila je PU Sremska Mitrovica, prenosi Tanjug.

Na društvenim mrežama juče je krenula bujica komentara zgroženih stanovnika Rume koji su molili nadležne da pronađu “monstruma” koji je obesio psa i uhapse ga.

– Ovom psu je presudio neko od naših sugarađana. Neko s kim delimo isti vazduh. Neko s kim se družimo ili živimo. Neko kome se javljamo u prolazu. Ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija i zahtevamo da se ovaj psihopata nađe – napisali su građani Rume.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Građani Rume uznemireni nakon što su pronašli pasa obešenog o drvo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link