Horoskop Horoskopski znakovi

Od pelena, do zabavljanja: Mesec rođenja je presudan u kakvu će osobu dete izrasti

roditeljski horoskop

Deca rođena u aprilu su najbolja samo u svojim ranim godinama, Junske bebe su veoma brižne i promišljene, Septembarske bebe mogu da budu zle, a sa bebom rođenom u decembru ćete imati veliku avanturu od prvog dana.

Astrologija može puno toga da nam otkrije o nečijoj ličnosti, ali i tome kakva će vam beba biti.

Bilo da ste se već bavili istraživanjem, ili ne, mesec u kom je beba rođena određuje puno toga o njenoj budućnosti – od pelena, do zabavljanja.

Januar (Jarac i Vodolija)

Bebe rođene u januaru će vam stvoriti mnoštvo problema. Uvek žele da rade stvari na svoj način i zbog toga će imati dobre ocene u školi, pre svega jer vole uspeh. Spremite se da u porodicu dočekate rođenog vođu. Ponekad mogu da budu tvrdoglava i uvek će vam reći tačno šta im je na umu.

Februar (Vodolija i Ribe)

Ako je vaše dete rođeno u februaru, verovatno je veoma kreativno i poseduje bujnu maštu. Obožavaće da boji, a kako bude odrastalo, uživaće u crtanju i slikanju. Nikada neće uraditi nešto što bi vas uznemirilo i biće popularna u školi jer su dobra prema drugima. Jedno je sigurno, sa njima vam nikada neće biti dosadno.

Mart (Ribe i Ovan)

Slično bebama rođenim u februaru, deca rođena u martu su kreativna, ali više naginju ka stidljivijoj strani. Vrlo često će vreme provoditi u čitanju, a i veoma su velikodušna i vole da dele sa drugima. Uvek obraćaju pažnju, čak iako vam se ne čini da je tako i zbog toga pazite šta radite u njihovom prisustvu.

April (Ovan i Bik)

Deca rođena u aprilu su najbolja samo u svojim ranim godinama. Ne vole da dele pažnju sa drugima, pa čak ni sa braćom i sestrama. Najverovatnije će biti glavni klovn u razredu kako bi sva pažnja bila usmerena ka njima.

Maj (Bik i Blizanci)

Deci rođenoj u ovom mesecu vrlo lako može da postane dosadno i zbog toga ćete stalno biti na nogama kako bi im bilo zabavno. Vole da se bave grupnim aktivnostima i zato je najbolje da ga upišete na neki sport kao što je fudbal ili košarka.

Jun (Blizanci i Rak)

Junske bebe su veoma brižne i promišljene i zbog toga će se uznemiriti ako vide kako neko plače i biće prve koje će pokušati da razvesele tu osobu. Takođe, voleće da grade stvari i stalno eksperimentišu, a samim tim će nered u kući postajati sve veći i veći kako budu odrastale. Ne govorite im da su njihove ideje glupe, već im dopustite da rade svoju stvar i budu kreativna.

Jul (Rak i Lav)

Deca rođena u junu i julu su veoma slična, samo su ona rođena u julu otvorenija i društvenija. Svima će želeti da pokažu šta su napravili od kockica jer vole kada su drugi ponosni na njih. Ipak, imajte na umu da će imati problema da kažu drugima ako u njihovom životu postoji neki problem.

Avgust (Lav i Devica)

Ova deca su tvrdoglava i znaju šta žele. Uvek će vam reći kako tačno stvari stoje, čak i kada je to možda nepoželjno.

Septembar (Devica i Vaga)

Septembarske bebe mogu da budu zle, iako to ponekada ne shvataju i ne žele. Ako tome odmah ne stanete na put, postoji šansa da će postati siledžije.

Ali ne brinite, veoma su pametne i brzo uče.

Oktobar (Vaga i Škorpija)

Deca rođena u ovom mesecu ne vole promene i vrlo se teško na njih adaptiraju. Verovatno će svakog dana želeti istu hranu i po stoti put gledati jedan isti crtani film. Lako ćete ih zabaviti jer, kada nešto vole, nikada neće prestati da se time igraju.

Novembar (Škorpija i Strelac)

Novembarske bebe su u isto vreme zabavne i zastrašujuće. Imaćete utisak da zbog manjka straha neće dočekati svoj 5. rođendan. Zbog toga im je stalno potreban nadzor kako ne bi učinili nešto zbog čega će zažaliti.

Decembar (Strelac i Jarac)

Sa bebom rođenom u decembru ćete imati veliku avanturu od prvog dana. Propuzaće pre nego što se osvestite, a prohodati pre svih. One vole da budu slobodne i istražuju. Kako budu starili, primetićete da ne vole da dugo budu na jednom mestu, a mirno sedenje i pažnja biće nemoguća misija.

Veliki ljubavni horoskop za mart 2020.

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


80 Shares
Share via
Copy link