dnevni-horoskop
Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Vodolija i Škorpija su najlabilniji znaci Zodijaka

Možda će pokušati da vas ubede u suprotno, ali ne dajte da vas zavaraju. Otkrivamo vam zašto su Ribe, Vodolije i Škorpija najlabilniji horoskopski znakovi.

Ribe

Tolika hipersenzibilnost smeštena u jednoj osobi ne može nikome doneti dobro. Ona standardno misli da se uvek njoj dešavaju najgore stvari u životu i to uopšte ne može da podnese. Često ume da kaže da će da poludi.

Već od puberteta njoj kreću da slabe živci a kako koja nedaća naiđe tokom života, tako je Riba sve bliža ponoru. Povremeni histerični ispadi su joj svojstveni, kao i raznorazne fobije koje se periodično smenjuju ali se njihov broj ne smanjuje.

Vodolija

Ljudi ih inače doživljavaju kao „fijuke“. S druge strane, njihovi bližnji smatraju da je jedna Vodolija izuzetno jaka ličnost koja može da izdrži sve nedaće.

I jeste, sve dok joj ne pregore žičice u glavi. Jer koliko god ona izgleda kao vesela i pozitivna, u njoj čuči veliki depresivac.

Škorpija

Škorpije važe za najveće mračnjake. Osim što često deluju nadobudno i namrgođeno, oni su i veliki agresivci.

Kada upadnu u mračnu fazu, proradi im bes pa tako razdraženi skloni su fizičkom obračunu i pravljenju scena. Pored toga, njih jedna njihova osobina često može da prevede na tamnu stranu, a to je osvetoljubivost.

12 najdubljih tajni svakog horoskopskog znaka

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku