Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Devica, Blizanci i Strelac doživeće renesansu tokom direktnog Saturna od 27. novembra

business-people-teamwork
Foto: Freepik

Saturn utiče na nas tokom celoga života.

Njegovi tranziti mogu biti pozitivni, progresivni, i “teški”, odnosno retrogradni.

Njegovi pozitivni tranziti donose uspeh, stabilnost i postignuća, jer je Saturn u našem životu zadužen da kreira strukturu.

Ovi “teški” tranziti Saturna vrlo često donose teže životne periode, izazove, razočaranja, kašnjenja i završetke.

Tokom svog retrogradnog hoda, Saturn usporava normalni tempo aktivnosti zbog reorganizacije strukture, tokom koje se identifikuju nestabilni delovi života sa ciljem njihovog ojačavanja i stabilizacije.

Retrogradnost Saturna donosi svojevrsnu rekapitulaciju, proveru urađenog i stvarnosti koju živimo, a intenzitet i saznanja umnogome zavise od toga kojim delom naše natalne karte Saturn ima svoju tranzitnu rutu.

Prelazak Saturna u direktan hod može biti dobra vest, naročito za neka zaglavljena i neproduktivna životna polja, a naročito će se život poboljšati za četiri znaka Zodijaka.

Direktan Saturn omogućava brojna razrešenja, a iako će biti u svom “stacionarnom periodu” do 27. novembra, nakon ovog datuma ponovo nastavlja svoje kretanje ka napred.

Ribe

Tranzit Saturna kroz lični znak Zodijaka događa se jednom u 30 godina, a u Ribama ostaje čak do sredine februara 2026. godine.

Osobe rođene u ovom znaku poslednjih nekoliko meseci su bile pod konstantnim pritiskom, izložene raznoraznim izazovima, ali ovakvom negativnom trendu konačno dolazi kraj.

Nakon poteškoća, dolazi vreme kada ćete konačno biti u mogućnosti da vrlo lako ostvarite svoje ciljeve.

Saturn u Ribama će definitivno na ovaj znak uticati više nego na sve ostale.

Devica

Ljubavni život Devica očekuje značajno poboljšanje nakon četiri razočaravajućih, izazovnih ili stagnirajućih meseci. Saturn se kod Devica nalazi u sedmom polju partnerstva.

Ako ste u braku ili u ozbiljnoj vezi, možda ste se tokom prethodnog perioda osećali usamljenije nego inače, a sve to možete slobodno prepisati Saturnovoj retrogradnosti.

Kako je Saturn krenuo direktno tako se i Vama otvara mogućnost za duboke emotivne veze i upoznavanje osobe za pravu i istinsku ljubav, onu koja je stvorena po Vašoj meri.

Blizanci

Tranzit Saturna Vam prolazi kroz desetu kuću karijere. Ukoliko ste se mučili sa karijerom u prethodna četiri meseca, primetili poteškoće sa realizacijom planova i projekata, onda je za to zaslužna Saturnova retrogradnost.

Ipak, kako je sada Saturn krenuo direktno, očekujte olakšanje i napredak u karijeri, a sa tim i više novca u Vašoj kasi.

Strelac

Kod Strelčeva Saturn tranzitira četvrtom kućom doma. Četvrta kuća se odnosi na osnovne životne stvari. Za neke su to porodica, zdravlje i ljubav, dok drugi ljudi posao stavljaju među te osnovne i prioritetne stvari, pa čak i na prvo mesto.

U pojedinim situacijama, Saturn u četvrtoj kući ima veze sa roditeljima ili troškovima koji su vezani za kuću ili imanje.

Takođe, moguće je da ćete u ovom periodu postati iznenada naročito zainteresovani za svoje porodično stablo i istoriju svoje familije.

U svakom slučaju, očekujte da ćete nakon perioda stagnacije i svojevrsne apatije, ponovo osetiti uzbuđenje koje život nosi.

U narednom periodu će Vam biti neuporedivo lakše da uspostavite bolje i dublje veze sa ljudima u svom životu i da dobijete ono što želite od ljubavi i karijere.

6 znakova Zodijaka u 2024. doživeće posebnu sreću, a ljubav i brak će im procvetati

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

143 Shares
143 Shares
Share via
Copy link