Horoskop

Retrogradni Merkur do 25. aprila prodrmaće živote Ovna, Strelca i Jarca, neće znati gde će od silnih problema

devojka-zabrinuta-tuga

Prvi retrogradni Merkur u 2024. stigao je 1. aprila i biće aktivan ceo mesec, odnosno do 25. aprila. Ovaj astro tranzit može biti opasan period i poznat je po brojnim neprijatnostima i neplaniranim problemima koji se javljaju u tom periodu.

Astrolozi redovno ističu da retrogradni Merkur ima ozbiljan uticaj na ljude, pa u ovom periodu uglavnom savetuju da ne preduzimate velike i važne korake koji bi mogli da vam promene život.

Takođe se savetuje da izbegavate velike kupovine i transakcije i budite oprezni ako je pred vama dugo putovanje.

Budite oprezni u komunikaciji – nesporazumi su u ovom periodu uobičajeni i nikada ne donosite ishitrene odluke, posebno kada je posao u pitanju.

Odmerite svaku odluku nekoliko puta!

I dok tradicionalno ova planeta, kada je retrogradna, ne deluje baš povoljno na gotovo nijedan znak Zodijaka, nekima će doneti sreću, a problemi će najviše pogoditi tri znaka.

Ovan

Predstavnici ovog znaka moraju pažljivo pratiti sve dokumente koji se odnose na njihov rad ili život. Na poslu, svađe i nesporazumi mogu čak dovesti do gubitka ugleda i položaja!

Iako je vaša intuicija jaka, ona će u narednim nedeljama biti veoma slaba, što će dodatno poremetiti vaše normalno funkcionisanje. Moraćete da poradite na svojoj razdražljivosti i sebičnosti, posebno u prvoj polovini meseca, kada će negativne sile Venere i Merkura biti u jakoj sinergiji.

U ljubavi konfliktne situacije prete da postanu početak niza velikih svađa.

Strelac

Strelac treba da se pripremi za mnoštvo nepredvidivih situacija i iznenadnih promena planova. Može doći do otkazanog avionskog leta, kvara automobila, iznenadne bolesti pre planiranog putovanja, odlaganja važnih događaja…

Ukratko, ako ste imali planirano putovanje, očekujte neprijatnosti i loše promene u vezi sa tim. Čuvajte se gradske vožnje, to može biti loša sreća.

Ovo je period koji od vas zahteva mnogo strpljenja i odlučnosti. Očekuju vas teški dani, ali istovremeno zanimljivi i poučni – na kraju ovog perioda bićete mudriji i obzirniji.

Važno je da u narednim nedeljama ne pokušavate da uradite nekoliko stvari odjednom, tada je neuspeh zagarantovan. Ako imate takta i strpljenja, još uvek može biti manjih uspeha. Nemojte mešati ljubav i posao i posvetite dovoljno vremena ljudima koje volite.horoskop

Jarac

Jarčevi bi trebalo da razmišljaju o kupovini ili prodaji nekretnina u narednom periodu. Može doći do problema sa papirologijom, pakovanjem ili selidbom. S druge strane, savetuje se da što više vremena provodite sa porodicom i kod kuće.

Mogući su i problemi u interakciji sa kolegama i okolinom. Stvari najverovatnije neće ići po planu i moglo bi doći do neočekivanih promena u vašem poslovanju. Iako ćete biti nervozni i nemirni, ne zaboravite na zvezdanu prognozu – velika je verovatnoća da će se svi trenutni neuspesi u budućnosti pretvoriti u trijumfe i odvesti vas na put napretka, piše Story.hr.

Najtačniji slovenski horoskop za april 2024. upozorava da 2 znaka čekaju veliki porazi, a jedan iznenadni dobitak

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
50 Shares
Share via
Copy link