Horoskop Horoskopski znakovi

Za 4 znaka od 10. maja stiže pakleni period, retrogradni Merkur donosi haos u njihove živote

devojka-cvece-prelepa

Ponovo je to vreme: Merkur je uskoro retrogradan. Nebesko telo koje izaziva malo međugalaktičkog haosa od 10. maja do 3. juna, što je drugi od Merkurova četiri hoda unatrag u 2022.

Kao i obično, možete očekivati nesporazume, greške i kašnjenja u svim sferama. Ovog proleća, Merkur pravi svoj šou u brbljivim Blizancima u prvoj polovini svog retrogradnog hoda.

Drugu polovinu ovog dosadnog tranzita provešćete u domaćem Biku, dodajući malo tvrdoglavosti u ljubavi i vašoj karijeri. Dok će ovi zaokreti uticati na sve, horoskopski znakovi na koje je najviše uticalo retrogradno proleće Merkura 2022. osetiće najveći deo njegovog nebeskog haosa.

Merkur vlada dubokoumnim Blizancima i ultraorganizovanom Devicom i povezan je sa temama kao što su misaoni procesi, komunikacija, putovanja i tehnologija.

Kada je direktno, ovo nebesko telo je odgovorno za nesmetano odvijanje svakodnevnih osnovnih stvari. Tokom periodičnog premotavanja unazad, izaziva smetnje u vašem procesu planiranja, kvarove u komunikaciji i konfuziju na svakom koraku.

Provođenje vremena u njegovom brbljivom Blizancu izaziva dodatne probleme u oblastima komunikacije, plus maglovite ideje i greške u koracima na društvenim mrežama.

Kada Merkur upadne u preterano popustljivog Bika, možete očekivati nezasitnu želju za razmetanjem i romantične igrice.

Oni koji su najviše pogođeni retrogradnim Merkurom mogu doživeti klasičan povratak bivših, ali takođe mogu biti pogođeni dosadnim situacijama, kancelarijskom dramom ili nesuglasicama sa svojim partnerima.

Ako ste jedan od nesrećnika tokom ovog tranzita, možda ćete želeti da se vežete pre nego krenete ovim truckavim drumom.

Čitajte dalje da biste saznali da li ste jedan od odabranih horoskopskih znakova na koje će retrogradno proleće Merkura 2022. najviše uticati, plus savete o tome kako da prevaziđete kosmički preokret.

Bik

Stvari se posebno zagrevaju za vas tokom retrogradnog Merkura, Bikovi. Trebalo bi da vodite računa o tome gde trošite svoj novac i energiju. Ovaj nestašni tranzit se useljava u vašu prvu kuću sebe i drugu kuću finansija i vrednosti.

Pazite na svoje navike potrošnje i još jednom proverite sve troškove koji padaju na vas. Biće mnogo potencijala za finansijske nesreće između 10. i 22. maja. Bilo kakve promene u novcu koje se dogode biće direktan odraz problema Bika sa samopoštovanjem.

Sve velike kupovine mogu sačekati dok Merkur ne bude direktan.

U drugoj polovini, Merkur utiče na vaš osećaj identiteta, uzrokujući veliku distorziju vaše slike o sebi.

Kada Merkur uđe u Bika, preusmeriće njihov fokus na njihov unutrašnji svet, gde bi mogli da počnu da primećuju nedostatak razmišljanja, što može izgledati kao duboka rupa iz koje se treba iskopati. Kada negativnost napadne, pokušajte da se prizemljite držeći poruke afirmacije na mestima na kojima ćete ih videti.

Blizanci

Pripremite se, Blizanci, predstoji vam egzistencijalna kriza. Retrogradni Merkur provodi vreme u vašjoj prvoj kući sebe tokom prve polovine svog kretanja unazad, što može dovesti do toga da dovedete u pitanje svoju svrhu čak i više od onoga što je za vas normalno.

Ovaj retrogradni Merkur će zadržati Blizance u veoma introspektivnom prostoru, što je neprijatna teritorija za blizance. Verovatno će Blizanci početi da se osećaju zarobljenim svojim mislima. Držite se dalje od previše razmišljanja posećujući prirodu i prizemljite se.

Štaviše, ovaj tranzit provodi vreme u vašoj dvanaestoj kući podsvesti, što vas čini dodatno ranjivim na prevare i iluzije. Kako Merkur prelazi u Bika, biće potrebno da Blizanci privremeno obustave svoj društveni život i fokusiraju se na isceljenje nesigurnosti.

Izbegavajte društvene mreže tokom ovog perioda, mogu vas povući na dno.

Devica

Verovatno je dobra ideja da se klonite društvenih mreža tokom retrogradnog Merkura, Device. To je zato što se dosadni tranzit susreće sa vašom kućom javnog imidža, ​​a svaki pogrešan korak može izazvati haos u vašem društvenom životu.

Retrogradni Merkur u Blizancima bi mogao napraviti Devicama probleme u komunikaciji na društvenim mrežama i uništiti neke njihove napore da se prikažu kako dolikuje. Verovatnoća pogrešne komunikacije koja će dovesti do sramote ili nerazumevanja u javnosti je velika.

Budite posebno pažljivi i dva puta proverite pravopis pre nego što tvitujete i lektorišite te poslovne mejlove.

Možda biste želeli da se i intelektualno pripremite.

Retrogradni Merkur se infiltrira u vašu kuću filozofije, uzrokujući da preispitate sve što ste ikada znali, a taj gubitak kontrole može biti zastrašujući.

Kako Merkur prelazi u Bika, Devica će osetiti potrebu da pobegne od uobičajenih rutina, ali putovanja na velike udaljenosti ili bilo šta što je previše van njihovog uobičajenog rasporeda treba izbegavati ako je moguće.

Ribe

Neprijatnosti vam ulaze u kuću, Ribe – bukvalno. Retrogradni Merkur ulazi u vašu četvrtu kuću doma i porodice, tako da bi domaća drama mogla divljati narednih nekoliko nedelja.

Neobičan razvoj događaja može se desiti sa vašom porodicom ili u trenutnoj životnoj situaciji i zahteva hitnu pažnju. Za Ribe nije pravo vreme da se sele, jer će verovatno požaliti zbog novog stana.

Retrogradni Merkur takođe postaje dominantan u vašoj kući komunikacije, izazivajući ekstremnu konfuziju kada je u pitanju izražavanje vaših ideja ili obrada informacija.

Ako ne pogrešite u svojim rečima, možda ćete stvari shvatiti dodatno lično tokom retrogradnog Merkura. Kada ste u Biku, to je energija pokušaja da se sastavi novi nameštaj, a da se ignorišu uputstva. Verovatno ćete zabrljati, požaliti što niste sledili odgovarajuće korake i bićete primorani da počnete iznova.

Profesionalni savet: nemojte praviti pretpostavke, pratite uputstva i postavljajte pitanja kada ste zbunjeni.

Ovih 5 znakova preziru ljude, stalno se žale i večito su nezadovoljni

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

205 Shares
205 Shares
Share via
Copy link