Horoskop Horoskopski znakovi

Za ova 4 znaka od 10. maja hitno je potreban vodič za preživljavanje retrogradnog Merkura

prolece-devojka

Osećate se malo nestabilno u poslednje vreme? Ima smisla – sezona je pomračenja, a retrogradni Merkur stiže.

10. maja, planeta komunikacije se okreće i počinje da se kreće retrogradno u znaku Blizanaca, čineći da sve stvari u vezi sa komunikacijom, transportom i tehnologijom počnu da se ponašaju malo ludo.

Blizanci, Device, Strelci i Ribe će najviše ispaštati u ovoj retrogradnosti, dok Vaga i Vodolija prolaze lakše.

22. maja, retrogradni Merkur će se preseliti u Bika, a Merkur će se konačno okrenuti direktno 3. juna. Samo napred, postavite sebi “Retrogradni Merkur je gotov!” podsetnik.

Retrogradni Merkur se odnosi na tri R: refleksiju, retrospekciju i ponavljanje (redo). Loše navike – posebno kada je u pitanju način na koji komunicirate – vas sustižu.

Otkrivate da velike stvari kao što su prijateljstva, poslovi i veze ne funkcionišu tako dobro kao što bi mogle. A sa ovim retrogradnim dešavanjem u Blizancima — znaku komunikacije — vaše misli se jednostavno ne prevode u reči na način na koji želite.

Bez obzira na svoj znak, nailazite na bivše, zaglibite sa poslom, a možda čak i počinjete da imate problema u druženju sa svojim prijateljima. Zvuči dramatično, znam, ali možete da smislite kako da rešite ove probleme – u stvari, to je upravo ono što bi trebalo da uradite.

To bi moglo značiti da se otvorite i budete iskreniji sa svojim prijateljima, da organizujete svoj prostor da bi vaš život bio produktivniji, ili čak samo da blokirate onog bivšeg koji vas stalno smara.

Razmislite pre nego što progovorite, naučite da slušate više i izbegavajte da pričate sranja ako stvari postanu previše dramatične—ono što se dešava uvek se vraća tokom retrogradnosti!

Ovo je stresno vreme, da, ali je neophodno vreme. Gledajte na to ovako: Retrogradni Merkur može vam pomoći da procenite ko/šta zaista pripada vašem životu. Srećno!

BLIZANCI

Vi ste najveći brbljivac zodijaka, i zaista, ali zaista bi trebalo da pokušate da slušate više tokom ove retrogradnosti.

Propuštate divne razgovore i neverovatne veze, Blizanci, ali ako ste u mogućnosti da samo začepite usta i slušate, učinićete da sve vaše veze ponovo počnu da napreduju!

DEVICA

Sve oči su trenutno uprte u vas, Device. Svaki uspeh i nedostatak, posebno na poslu, privlači tonu pažnje. To znači da je važno da date sve od sebe.

Nažalost, ne dobijate nikakve trenutne nagrade, ali nastavite da gurate. Do kraja retrogradnosti, napredovanje ili povišica bi vam lako mogli doći.

STRELAC

Vaš partner se ponaša malo… drugačije. Nagađate o tome šta se dešava i mogli biste da požurite sa zaključcima o tome, ali evo vašeg ključa za navigaciju unazad: pričajte o tome!

Ako su udaljeni, pitajte zašto. Ako su argumentovali, opet pitajte zašto. Radite sa njima na pronalaženju rešenja – čak i ako to rešenje znači raskid.

RIBE

Retrogradni Merkur vam signalizira da je životu kod kuće zaista potrebno ponovno pokretanje. Porodica i/ili cimeri se ponašaju nervozno, aparati se kvare i lako je osećati se preopterećeno.

Razgovarajte o svojim problemima sa dragim osobama sa kojima živite, popravite pokvareni toster (ili samo nabavite novi) i osećaćete se mirnije.

Škorpiju, Raka i Ribe od 15. maja 2022. očekuje pakao i finansijski krah

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

224 Shares
224 Shares
Share via
Copy link