Horoskop Horoskopski znakovi

Uvod u retrogradni Mars udara na finansije Rakovima i Vagama: Od 24. oktobra 1 znak treba da igra lutriju

letnja žurka horoskop

Kako se bližimo periodu kad Mars kreće retrogradnim hodom  tako se inteziviraju upozorenja astrologa i pozivi na oprez kada su finansije u pitanju.

Uvod u ovaj period, od 24. novembra pa do ulaska u retrogradni Mars 30. novembra, donosi finansijske promene pojedinim horoskopskim znacima.

U nedelji koja je pred nama novac će imati Škorpije, Vage, Ovnovi i Rakovi.

Škorpija

Sunce i Venera u vašem znaku donose vam odličnu nedelju za zaradu. Kako Venera obasjava vaš znak pripremite se za poklone. Neko će se potruditi da vas daruje sa vrednim poklonom.

Vaga

Puno planeta u drugom polju ukazuje da će se novac lepiti za vas u narednom periodu. Stižu pare sa više strana i to će vas obradovati. Za vas “nema zime” kada je novac u pitanju. Uspećete da dogovorite odličan posao do kraja nedelje.

Ovan

Puno planeta u osmom polju donosi vam dobre vesti u vezi sa nasledstvom. To je ujedno prilika da dobijete sponzorstvo za neki važan projekat. Isto tako možete lako da nasledite neke pare.

Rak

Sunce u Škorpiji donosi vam nove mogućnosti za zaradu i to na osnovu nekog kreativnog rada. To može da bude nešto što vam je dosad bio hobi ili jednostavno da dobijete novac za zanimljiv projekat. Ujedno, planete u petom govore da treba da igrate igre na sreću.

Za ovih 5 znakova počinje period preporoda do 23. novembra, sreća će im zakucati na vrata

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
442 Shares
442 Shares
Share via
Copy link