Lifestyle

Redroad V17 – eksteremno jak usisivač, zapanjujućeg izgleda i odlične vrednosti

usisivac-redroad

Da li vam nedostaju dobri stari dani kad je šoping bio zabavan? Sada sa velikim izborom kada nam je sve na dohvat ruke, kupovina je nekako postala naporan zadatak. Ali ako ste u potrazi za bežičnim štap vakum čistačem, mi imamo par saveta: izaberite onaj sa visokom sukcijom, lepog izgleda i odlične vrednosti.

Zar nije „odlična vrednost“ tako čest izraz, mislite. Ali zapravo, mnogo ljudi završi kupovinom jeftinog vakuma da bi saznala koliko je nesposoban, loš izbor i kako su samo bacili pare. Drugi izbor koji doseže „dublje u džep“ su brendirana imena, ne shvatajući da se može kupiti uređaj istih, ako ne i boljih performansi za mnogo manje para.

Redroad ima i ekstremnu sukciju (usisavanje).

redroad-v17-usisivac

Brzina V17 digitalne magnetske levitacije četaka motora doseže ogromnih 120.000 rmp, prevazilazeći time 98% drugih vakuuma. Ali za razliku od drugih u top 2 %, Redroad V17 ima totalnu kontrolu rada, od podešavanja brzine motora do impresivnog smanjenja rizika od skraćenja životnog veka motora ili povećane buke. Da dalje pojačate usisavanje u zdravijem (teško primetnom) smeru, Redroad V17 ima potpuno optimizuovan dizajn za skupljač prašine.

Sa 450 W motora i patentiran sakupljač prašine iz vazduha, Redroad realizuje 155 AW sukcije ili 26.500 pa vakum pritiska, dostižući mesto najboljeg u kategoriji, dok pravi veoma nisku buku.

redroad-v17

Sa jakom sukcijom i podesivom temperaturom motora i prigušenom bukom, Redroad V17 će vam pružiti uživanje dok prelazite sve površine u kući – čupave, prašnjave, pune grinja, bakterija i polena.

Mnogi misle da izgled nije bitan previše za vakuum čistač. Ali dizajneri Redroada veruju da vakuum čistač lepog izgleda čini dnevno čišćenje prijatnijim.

Čašica za prašinu je napravljena od visoko transparentnih polimera. Sem što je elegantno kristalna, ima i praktičnih prednosti – možete videti jasno otpad i znati kad da ga ispraznite.

usisivac-redroad-v17

Što se tiče HEPA filtera morate ih redovno menjati, Redroad V17 obezbeđuje šarenilo boja poklopca. Možete izabrati boje koje volite i prilagoditi ih izgledu vašeg V17. Alternativa HEPA filterima je trenutno dostupna u Redroad radnjama.

Ekskluzivni distributer Redroada je Roaming Electronics, a kompletnu ponudu možete da vidite na sajtu http://www.roaming.rs/.

 

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link