Magazin Srbija

Draganovo mrtvo telo je raskomadalo 15 pasa o kojima je brinuo

copor pasa

Stravičan prizor zatekle su komšije Dragana J. (72) iz sela Šušeoka kod Mionice pronašavši njegovo mrtvo telo u dvorištu raskomadano na delove.
Meštani tvrde da je Dragan umro prirodnom smrću ali da su leš pojeli njegovi  psi o kojima je brinuo, njih čak 15.

Komšija koji ga je našao jaukao naglas

– Nije se pojavljivao duže vreme, niko ga nije video. Jedan od komšija bio je u Valjevu, kada je sreo Draganovog rođaka koji ga je upitao „Šta mi je sa rođakom? Ne pamtim kada sam ga video, nije dolazio u Valjevo dugo“, na šta mu je ovaj odgovorio da ga nije dugo čuo – priča komšinica i dodaje:

– Kada se komšija vratio iz Valjeva, prošao je pored njegove kuće i svirnuo mu, ali niko nije izlazio. Otišao je do dvorišta, kada je začuo lavež pasa. Na terasi je zatekao užas, telo je bilo uništeno totalno, kažu da je čovek jaukao od šoka toliko da je celo selo to čulo.

Kupovao hleb za svakog psa

Dragan je, kažu komšije, bio posvećen psima jer je živeo sam.

– Išao je svaki dan do Valjeva, kupovao po deset hlebova da bi svakog psa mogao da nahrani. Koze koje su uzgrajali on i žena su pomrle pošto on nije vodio računa o njima, puštao ih je bez pažnje pa su upadale kod komšija i pravile haos – opisuju meštani i nastavljaju:

–  Svi su mu pričali da ih proda, da se spasu jadne životinje ali nikoga nije slušao. Kada bi išao u Valjevo, ljudi koji ga povezu žalili su se na nesnosan smrad i jedva su izdržavali taj put koji nije dugačak.

Kuća im je cvetala dok mu je žena bila živa

– Slabo je komunicirao sa komšijama. Povukao se u sebe skroz kada mu je žena preminula. Ona je bila prava domaćica, kuća im je cvetala dok je bila živa, radili su i kućili se. Imali su koze i proizvodili su mlečne prerađevine, ali od kad nje nema sve je propalo i on se totalno zapustio – objašnjavaju komšije i dodaju:

–  Kada god je našao psa na ulici on ga je udomio, kada krene negde čitav čopor je išao za njim. Slabo ko je provodio vreme sa njim, svima se javljao, ali nije bio druželjubiv. Mnogo nam je svima bilo žao kad smo videli dokle je stigao.

Izvor: Kurir

Tragična sudbina našeg glumca, zbog droge mu menjali krv, pa umro od podmukle bolesti

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

38 Shares
Share via
Copy link