Horoskop Horoskopski znakovi

Raka, Vagu i Ovna u 2021. čekaju velike prepreke, izazovi i problemi

devojka-tuga

U novoj 2021. godini očekuju nas čak tri retrogradna Merkura, a poznato je da on sa sobom nosi velike izazove i prepreke, koje će na svojoj koži posebno osetiti tri zna Zodijaka.

Očekuje ih najviše prepreka na polju poslovnih projekata. Imaće brojna ograničenja u ostavrenju ambicija, ali ukoliko porade na svojim sposobnostima, uspeće da prevaziđu određene barijere, piše Love Sensa.

Položaj planeta loše će uticati na njihovo polje komunikacija, pa su moguće brojne nesuglasice. Verujte i poklanjajte srce ljudima koji su uz vas i kada život donese oluje i radosti.

Rak

Pravićete brojne greške, a konkurenti će lako namirisati vaš neuspeh. Biće vam potrebna velika snaga za 2021. godinu, ali ne zaboravite da je vi imate u sebi.

Budite oprezni kome verujete i šta potpisujete, naročito tokom faza retrogradnog Merkura. mogući su finansijski problemi, ali na kraju ćete izaći iz ovog životnog testa kao mnogo jači.

Vaga

Vaši izazovi u 2021. godini povezani su sa poljem ljubavi. Očekuje vas jedan emocionalni rolerkoster koji će testirati granice vaše ljubavi. Pomeđana osećanja i zbunjenost otežavaju vam donošenje odluka, ali shvatićete koliko ste jaki i koliko možete da podnesete.

Ovaj izazovni period dogodiće se u drugoj polovini 2021. godine – tada se potrudite da budete svesni svih potencijalnih rizika i ne padajte pod pritisak. Neke karte biće otkrivene, a u ljubavnoj igri važno je da ostanete verni sebi i vlastitim vrdnostima.

Ovan

Jupiter u znaku Jarca donosi teške izazove za osobe rođene u znaku Ovna. Imaćete velike želje i brojna očekivanja, ali će se planovi blokirati. Previše ćete biti egoistični i mislićete kako možete pomeriti brda, ali se nećete posvetiti panovima i odlukama na pravi način.

Najbolji izlaz jeste d aigrate na sigurno i dobr razmislite pre svakog koraka. Kada dođe do problema, sačuvajte smirneost i pružite sebi podrške. Ukoliko buidete previše samokritični, negativna osećanja će vas sve više sputavati na putu ličnog razvoja.

Jarac je dragulj horoskopa, najređi znak Zodijaka zlatnog srca i najodaniji prijatelj

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

643 Shares
643 Shares
Share via
Copy link