Horoskop Horoskopski znakovi

Raka, Jarca i Ribe čeka najvrelije leto ikada, ispunjeno strasnim neprospavanim noćima

seksi par leto

Svaki od 12 znakova Zodijaka imaće neke koristi i benefite od leta pred nama, ali tri horoskopska znaka posebno će biti uspešni na polju ljubavi, možda i više nego ikada u životu.

Bilo da ih čekaju prelomni trenuci u njihovim trenutnim vezama, ili da ulaze u nove i strastvene letnje šeme, tokom narednih meseci oni će najviše naučiti o sebi, a sve kroz ljubavne odnose.

Saznajte šta sve Raka, Jarca i Ribe očekuje na polju ljubavi tokom leta 2022. godine:

Rak

Upravo u vašem znaku započinje najtoplije doba godine i vi ćete biti njegova glavna zvezda. leto će posebno istaći vaš osećaj sebe i sopstvenog identiteta, a u isto vreme pojačaće vaše emotivne veze sa drugima.

Posebno vatreno će biti 28. juna, kada pun Mesec u Jarcu uđe u vašu 7. kuću.

Oko punog meseca obavezno procenite kako vam vaši odnosi služe, a ne samo obrnuto. Zaslužujete da budete napunjeni na isti način na koji punite energijom druge, a ovo leto je savršeno vreme da se uskladite sa ljudima koji vas ispunjavaju.

Jarac

Kao neko ko ima tendenciju da daje prednost samodisciplini i postizanju ciljeva, ova sezona može biti pomalo neprijatna za vas, pogotovo zato što će se u vašem sestrinskom znaku dešavati toliko mnogo aktivnosti.

Ova sezona je savršeno vreme da se oslonite na svoje veze sa drugima. Skloni ste da potiskujete svoje emocije pod stoičkom spoljašnjošću, ali ljudi razumeju da možete da vidite kroz svoj oklop.

Dozvolite da ovo leto bude vreme kada sebi dozvoljavate da budete ranjivi sa svojim romantičnim partnerom. Ne morate uvek da budete čvrsti, posebno ne sa pravom osobom.

Ribe

Na početku leta Sunce će se prebaciti u vašu petu kuću intimnosti i kreativnog izražavanja, unoseći svežu, uzbudljivu novu energiju u vaš ljubavni život. Vi ste horoskopski znak koji će najverovatnije imati vruću letnju vezu, Ribe, i iako to možda ne mora da traje zauvek, ipak ćete moći da uživate u tome za sada.

Dozvolite sebi da prihvatite zabavan, bezbrižan deo upoznavanja nekog novog bez ikakvih očekivanja. Zaslužujete malo pažnje.

Kao drugi vodeni znak, tražite emocionalnu dubinu u svojim vezama sa drugima, a sada kada je sezona Raka ovde, definitivno ćete moći da se upustite u emocionalno nabijenu intimnost sa posebnom osobom.

Izvor: Blic Žena

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link