Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Devica i Lav će u narednih 30 dana imati životni preokret i veliko iznenađenje

horoskop-jul-zena-suncokret

Avgust nekima donosi veliku sreću.

Otkrivamo koja 3 horoskopska znaka očekuju najveća iznenađenja i preokreti.

RAK

Ovaj emotivni znak očekuju razne nepredviđene okolnosti. Promene koje doživite mogu vas podstaći na nova dostignuća. Želećete da probudite svoje talente i pokažete za šta ste sve sposobni. Imate toliko puno aktivnosti i događaja da će vam to skrenuti pažnju sa pesimističnih i negativnih misli. Kraj avgusta donosi vam jedno najlepše iznenađenje – novo poznanstvo.

LAV

Lavove najveći uspeh očekuje u karijeri. Od prvih dana avgusta sve počinje da se razvija, a to što ste ambiciozni napokon postaje prednost. Moguće je unapređenje, kao i povećan priliv novca. Ovo je period putovanja, povezivanja sa srodnom dušom i dobre porodične odnose. Sasvim je moguće da će vam avgust ulepšati celu 2022. godinu.

DEVICA

Krajem jula održaće se događaj koji će vas inspirisati na nova dostignuća. A narednog meseca doživećete istinsku sreću, a pozitivna energija uticaće pozitivno i na odnose sa ljudima. Avgust mesec će biti veoma srećan za vas u svim oblastima vašeg života. Posebno će se lepe stvari dogoditi kada je reč o zajedništvu, dobroj energiji i povezivanju sa osobama koje čine vaš život tako magičnim.

Izvor: Informer

Mesečni horoskop za avgust 2022 po najpoznatijoj astrološkinji Tamari Globi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

654 Shares
654 Shares
Share via
Copy link