Horoskop

Rak, Devica i Blizanci će procvetati do kraja 2023, život im kreće uzlaznom putanjom

sreca-horoskop-devojka

Za ova tri znaka 2023. godina biće period uspeha, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. Potrebna je samo istrajnost, zvezde su na vašoj strani.

Neki će promeniti posao, neki će pronaći ljubav, a neki će se odseliti u drugi grad – očekuje ih uspon u značajnim područjima života.

Rak

Ako predstavnici ovog znaka poslušaju svoju intuiciju i promene profesiju u 2023, moći će dobro da zarade. To neće biti baš jednostavan put. Svaka promena je teška, ali Rak je u stanju da je savlada, jer je želja da podigne standard života vrlo velika.

Na polju ljubavi je takođe vreme da se oprostite od zastarelih veza. U početku raskidi i rastanci mogu biti tužni, ali kada Rakovi završe odnos koji nije funkcionisao, otvoriće prostor za novu vezu koja zaista može biti čarobna. Svaki kraj donosi novi početak, a neki Rakovi će imati priliku i da stupe u brak.

Devica

Device će doživeti drastične promene u 2023. Imaće priliku da svetu pokažu svoje potencijale. Biće im poveren odgovoran projekat, čija će naknada značajno povećati njihov budžet. Očekuje ih sreća s novcem i razvoj karijere. Na ljubavnom planu na pomolu je oslobađanje od starih životnih stavova.

Prestaće da traže idealnog partnera kog su zamislili u svojoj glavi, već će se fokusirati na pojedince iz svog okruženja. Neko od njih želi da im pokloni srce, a to može biti divna ljubavna priča koja će se pretvoriti u brak.

Blizanci

Život će se dramatično promeniti za Blizance, ali ne treba previše da rizikuju. Verovatno će morati da napuste posao koji ne vole, a možda će se čak i preseliti u drugi grad. Iako promene donose teškoće i izazove, u novom okruženju otvoriće se i nove, šire mogućnosti.

Baš tokom putovanja ili kroz selidbu u drugi grad, mogu da upoznaju osobu koja je savršena za njih. Nikada nemojte prestati da verujete u ljubav, piše Atma.

Horoskop za naredne 3 godine, od 7. marta 2023. do 14. februara 2026: Šta donosi Saturn u Ribama?

Izvor: Naj Žena

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
3.8K Shares
3.8K Shares
Share via
Copy link