Horoskop Ljubavni horoskop

Pripadnice ova 4 horoskopska znaka nikada neće zaboraviti prvu ljubav

devojka-ponco

Poseban doživljaj zaljubljivanja, koji obično svi pamte, jeste prva ljubav.

Bilo da ste s njim kratko ili nekoliko godina, on je vaša prva ljubav.

Neke žene ne razmišljaju o njoj, ali drugima je to poseban pečat u životu koji ne zaboravljaju.

Proverite koje žene, prema astrološkom znaku, teže zaboravljaju ovo iskustvo!

Rak

Za raka koji je vrlo emotivan i ponajviše povezan s prošlošću, vrlo je teško da preboli prvu ljubav. Iako će možda pokušati da izbriše sva sećanja na njega, ne polazi joj lako za rukom. Iako može biti potpuno odana novoj ljubavi, često u mislima priziva prvu, s kojom povremeno upoređuje i sadašnju.

Kad čuje note koje je podsećaju na njega, vraća se u mladost i proživljava lepe trenutke. Ponekad ne želi ni da prihvati, ako ga slučajno sretne, da sada nije toliko savršen, jer ne želi izgubiti svoj ideal o kojem voli sanjati.

Bik

Bikovi su izuzetno tvrdoglave žene, kako u poslu, odlukama, tako i emocijama. Iako im treba puno vremena da se otvore novim ljudima i izađu iz područja svojih udobnih navika, radije se zadržavaju na prošlosti jer su im ta osećanja već poznata. Zato je biku veoma teško da preboli svoju prvu ljubav.

Čak i kada traži nove partnere koji bi bili prikladan dugoročni izbor, često se zaustavlja na onima koji su izgledom ili karakterom slični njenoj prvoj ljubavi. Uvek, pa i za dvadeset godina, kada kuvaju svoje omiljeno prvo romantično jelo, sigurno će ga se sećati, barem na koji trenutak.

Vaga

Iako je žena vaga poznata po svojoj odanosti, smirenosti i strpljenju, ne može, a da se više puta ne vrati u sklonište svoje prve ljubavi. Naravno, samo u mislima, jer ne želi dramu i avanturu i ne preduzima nikakve konkretne korake da se vrati na pređašnje.

Čak i ako je iskustvo s prvom ljubavi bilo loše, vaga će u mislima to idealizovati i zadržati samo dobro sećanje na prvu ljubav. Dok objašnjava svoju prošlost, u njoj u više navrata spominje svoju prvu ljubav, koja takođe može rasplamsati ljubomoru kod njihovog sadašnjeg partnera.

Ribe

Nema boljeg trenutka za ribu od onog kada se udobno smesti i mislima odluta u svoju bajkovitu ljubavnu priču. Budući da je vrlo emotivna, prva ljubav ostaće joj zauvek u sećanju. Ovo je svojevrsna parabola vesele priče koja smiruje ribu, pogotovo u teškim trenucima.

Samo zato što određena veza nije uspela ne znači da će se odreći velike ljubavi. Možda potiskuju svoje emocije, ali potajno će se i dalje nadati da će ih se njihova prva ljubav bar ponekad setiti.

 

Izvor: Citymagazine

Kod njih sve gori od strasti: 11 najjačih ljubavnih kombinacija prema horoskopu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

77 Shares
Share via
Copy link