Magazin Novi Sad

Radnici novosadske “Čistoće” pevaju i mrdaju guzama dok sa osmehom čiste grad (VIDEO)

Radnici čistoće đuskaju
Foto: Screenshot / Instagram / 192_rs

Novosađani su poznati kao ljudi koji vole svoj grad i ne ustručavaju se da to pokažu i pohvale se odakle dolaze, ali ako želimo da budemo iskreni – nismo baš najuredniji. Nažalost, ne brinemo o čistoći na način na koji bi trebalo, pa tako često možemo posvedočiti gomili smeća na ulicama koje ruži lice našeg lepog grada.

Tu na scenu stupaju oni koji svakodnevno brinu da naš grad izgleda tip-top, uprkos neodgovornom ponašanju pojedinaca. Reč je naravno o radnicima JKP “Čistoća”, a da se ovaj posao može obavljati sa osmehom i uz dobru zabavu, pokazuje snimak koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Kako je objavila Instagram stranica 192_rs, Novi Sad ima definitivno najveselije đubretare, koji svoj posao obavljaju zaista brzo i efikasno.

Dok ekspresno prazne kante, dvojica veseljaka igraju i pevaju, a ceo posao izgleda kao prava žurka, jer nisu propustili priliku i da zamešaju guzama dok se voze na kamionu. I sve sa smeškom od uva do uva.

Snimak je u rekordnom roku prikupio preko 2.200 lajkova i izazvao salve oduševljenja i pozitivnih reakcija.

– Kako mešaju, carski! – napisao je jedan korisnik Instagrama.

– Lepo je videti nekog ko voli da radi svoj posao, ova braća me uvek lepo nasmeju – komentarisao je drugi.

– Zovemo ih Čistosađani – lepo je prokomentarisala jedna Novosađanka.

Iako se vidi da deo đubreta iz kanti ispada na ulicu, zbog brzine kojom momci rade, dežurnim dušebrižnicima je objašnjeno da se to desilo samo zbog potreba snimka, a da su posle sve lepo pokupili. Bravo momci i svaka čast za pozitivnu energiju!

Vozač đubretarskog kamiona sakupljao bačene knjige, pa otvorio besplatnu biblioteku (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

36 Shares
Share via
Copy link