Film Magazin

Putinovim ukazom Miloš Biković dobio rusko državljanstvo

Jedan od trenutno najvoljenijih srpskih glumaca, Miloš Biković dobio je državljanstvo Rusije, a kako kaže, za njega je to blagoslov.

Biković je izuzetno popularan u Rusiji i učestvovao je u velikim filmskim i televizijskim projektima tokom poslednjih sedam godina.

Poznati srpski glumac, koji je u Rusiji napravio već zavidnu karijeru, Miloš Biković dobio je rusko državljanstvo, saopšteno je na zvaničnom portalu za pravne informacije Rusije.

„Dati državljanstvo Rusije sledećim licima:… Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji“, navodi se u ukazu koji je potpisao predsednik Rusije Vladimir Putin, prenosi Sputnik.

Miloš Biković je jedan od najpoznatijih glumaca, kako u Srbiji tako i u Rusiji. Poznati su njegovi filmovi „Balkanska međa“ i „Sunčanica“, kao i serije „Montevideo, Bog te video“, „Južni vetar“, „Grand“ i „Magomajev“.

Biković je na svom Fejesbuk profilu napisao da je za njega dobijanje državljanstva Rusije blagoslov i istočnik sreće, piše bizlife.

“Više od 7 godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva, a sada je to i zvanično potpisano od strane predsednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu”, napisao je Biković.

Južni vetar je najgledaniji domaći film u bioskopima u ovoj deceniji

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link