Horoskop Horoskopski znakovi

Ovim znacima 16. februara pun Snežni Mesec u Lavu promeniće život iz temelja

srecna-zena

Pripremite se za noć intenzivnih i strastvenih vibracija, jer sledeći pun mesec pruža priliku da prigrlite svoje želje, fokusirate se na ono što vam donosi zadovoljstvo i istražite svoju divlju stranu.

Pun mesec u februaru 2022. godine, koji se naziva i Snežni mesec, prelazi u svetlucavog i samouverenog Lava 16. februara dajući svima neophodni podsticaj pun ljubavi da preuzmu hrabre i neophodne rizike .

Ako ste zabrinuti zbog intenziteta sledećeg punog meseca, ne plašite se. Lav retko shvata život previše ozbiljno.

Čak i ako ste jedan od retkih horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni punim mesecom u februaru 2022. godine, naći ćete samopouzdanje da istrajete u izazovima sa izuzetnom hrabrošću.

Pun mesec označava završetak lunarnog ciklusa, signalizirajući vreme intenzivnih emocija i haotične energije, prema astrologiji.

Ova lunacija nudi savršenu priliku da ispoljite svoje najdublje želje, završite projekte i razmislite o svojim dubokim i potisnutim emocijama.

Lavova energija se zasniva na samopouzdanju, kreativnosti, zadovoljstvu i hrabrosti — pa dok emocije prirodno rastu i može doći do haosa nakon Dana zaljubljenih, vibracije će biti manje zlokobne i više inspirativne jer vam pomažu da razmišljate i preduzmete akcije.

Iako će svi u određenoj meri biti pogođeni ovim lunacijama, neki horoskopski znakovi će osetiti Lavovu toplotu više od drugih.

Da li ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni februarskim punim mesecom 2022. godine?

Bik

Bikovi, pun mesec u Lavu naglašava vašu četvrtu kuću doma i porodice.

Možda je ovo emocionalno vreme jer se osećate sentimentalnije i nostalgično, ali pokušajte da ostanete fokusirani na sadašnji trenutak tako što ćete se baviti introspekcijom i provoditi kvalitetno vreme sa svojom porodicom.

Dom je tamo gde je srce Bika, zbog čega daje svu svoju energiju ka izgradnji jačeg mesta za porodicu i prijatelje – uključujući i sebe. Temelji se menjaju dok postaju moćni i otporni.

Lav

Ova lunarna promena se useljava u vašu ličnu kuću, tako da ćete se sada možda osećati kao glavni lik više nego ikad, Lave.

Umesto da prihvatite svoj pogled na život, ovo je vreme da u tišini razmislite o svojim emocijama, preispitate svoje potrebe i želje, kako biste mogli da krenete napred.

Iako Lavovi mogu biti sebični, prošlo je mnogo vremena otkako su bili u stanju da fokusiraju svoju energiju na sebe.

Zbog toga, ovo je vreme u kojem će oni razumeti i prihvatiti svoje emocije dok se kreću kroz život.

Škorpija

Da li se osećate uhvaćeno kao u klopci u sred svog burnog i turbulentnog profesionalnog života, Škorpije?

Ova lunarna promena pogađa vašu desetu kuću zanimanja, tako da je ovo možda dobar trenutak da razmislite o tome da li vaš rad služi vašoj višoj svrsi.

Odvojite vreme da rešite sve probleme na svom poslu i razmislite o tome kakvo nasleđe želite da ostavite.

Vreme je da Škorpija odluči kojim putem želi da ide u svojoj karijeri. Škorpionima se nude dve profesionalne opcije koje treba da prihvate, a oni odlučuju koja je u skladu sa njihovim snovima.

Vodolija

Vaši odnosi su u ‘vrućoj stolici’ tokom ovog punog meseca, Vodolije.

Iako se možda osećate neprijatno zbog visoke emocionalne energije, važno je izbegavati odvajanje od bliskih ljudi i fokusirati se na emocionalni rad potreban za održavanje zdravih odnosa.

Odvojite vreme da izrazite svoje potrebe u vezi, vodite dnevnik i zaista kopajte u dubinu svojih emocija.

Ovo je vreme u kojem će Vodolija procenjivati svoje odnose i odlučivati koga žele da zadrže u svom životu ili koga žele da stave na led.

Vodolije donose velike romantične odluke, što može dovesti do raskida ili dovođenja veze u red, ne može biti sredine u ovom slučaju.

Najinteligentnije žene Zodijaka su one rođene u znaku Ovna, Škorpije i Jarca

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
558 Shares
558 Shares
Share via
Copy link