Horoskop

Pun Mesec u Devici stigao je u 13.40 i prodrmaće život Blizancima, Devici, Strelcu i Ribama

devojka horoskop mesec

Narodno verovanje kaže da bi tokom punog Meseca trebalo izbegavati nesuglasice sa komšijama i prijateljima. S druge strane veruje se da emocije tada dostižu vrhunac i da se ova pojava smatra idealnom za zaljubljivanje. Danas u 13.40 pun Mesec stiže u našu vremensku zonu.

Pun Mesec u Devici, Saturn u Ribama, Pluton u Vodoliji. Koga će boleti glava, a ko će profitirati? To je danas u „Uranku“ na televiziji K1 otkrila astrolog Jelena Đokić.

Kako je kazala, pun Mesec je doba kada su žene podložnije njegovom uticaju, jer se ustalasaju i emotivno i ponašanjem, dok su muškarci podložniji uticaju mladog Meseca.

– Njima tada jurne krv i tada su svoji na svome. Pun Mesec znači da su se Sunce i Mesec našli u suprotnim znacima i da obrazuju idealno rastojanje od 180 stepeni, odnosno, opoziciju.

Ovaj pun Mesec, s obzirom na to da je Sunce u znaku Ribe, je u znaku Device. To znači da će u narednom periodu biti aktuelne sledeće teme: fiziologija, zdravlje, rutine, pomoćne prostorije.

Višak snage i energije trebalo bi tako da utrošimo na generalno čišćenje kuće, fioka, ormara… Da odbacimo sve što nam ne treba i krenemo na detoks.

Inače kada je pun Mesec, jedna od omiljenih ženskih tehnika za izbacivanje viška vode iz organizma je post u trajanju od 24 sata. Danas u 13.40 počnite da pijete vodu i pijte je do sutra u 13.40. Samo vodu uzimajte u naredna 24 sata.

Dva do tri kilograma se gubi i to je iz domena dijete Mesečevih mena. Trebalo bi povesti računa o pojačanom besu koji je prisutan zbog Marsa u Blizancima.

Danas i u narednih mesec dana držite se one devize „triput meri, jednom seci“, ako je to moguće. Danas bi trebalo imati rituale kao što je pisanje pisma transformacije.

Na parčetu papira napišite sve čega biste želeli da se oslobodite, potom spalite taj papir i pepeo prospite na zemlju. Veruje se da se tako oslobađa energija kojom smo vezani i koja nam ne daje da idemo napred – objasnila je Jelena Đokić u „Uranku“.

Astrološkinja je objasnila i da su u natalnoj karti druga i osma kuća vezane za finansije.

– U tom smislu gledamo tranzit Jupitera i tranzit Venere. Jupiter 16. maja ulazi u znak Bika i menja se energija, jer je Jupiter u Biku vrlo materijalan.

Oni koji su u podznaku Ovan imaće Jupiter u drugom polju i imaće mogućnost da zarade više novca.

Pun Mesec intenzivnije će uticati na Blizance, Device, Strelčeve i Ribe. Više će ih rastresti, i to važi i za one koji su u ovim znakovima ili u njima imaju podznak.

Saturn u Ribama

Danas se menja pozicija Saturna koji ulazi u znak Riba.

– Tu će ostati s prekidima do 14. februara 2026. godine. Saturn je generacijska, daleka planeta i nju uzimamo u obzir kada govorimo o globalnim dešavanjima, baš kao i Pluton koji 23. marta ulazi u znak Vodolije.

Dakle, fokus će biti na kolektivu. Saturn može biti mučitelj ili učitelj. Meni je doneo mnogo lekcija. Prosečno za života imamo tri Saturnova povratka.

Kada se dešava prvi, između 27. i 30. godine života, tada naučimo da preuzimamo odgovornosti pa se mnogi u tom periodu ožene/udaju, zaposle, osnuju porodicu. Iz toga vidimo da Saturn nije baš toliko loš.

Međutim, ako nismo savladali lekcije u tom periodu ili smo doneli pogrešnu odluku, da ispravimo grešku imamo sledeći ciklus Saturna ali to bude između 55. i 58. godine života.

Saturnu je potrebno 27 do 30 godina da obrne krug oko Zodijaka, on je spora planeta – objasnila je Jelena Đokić na televiziji K1.

– Saturn u Ribama nam poručuje da se zagledamo u sebe, da se okrenemo veri, da meditiramo.

Jupiter u Vodoliji

Pluton 23. marta ulazi u znak Vodolije, a od 2008. godine bio je u znaku Jarca.

– Od 11. februara do 23. marta smo svedoci Plutona na poslednjem stepenu Jarca i doneo je velike potrese. Pluton u Jarcu je vezan za sve što je nekada bilo, a u Vodoliji za sve što dolazi. Trese se zemlja, finansije…

Sada kada Pluton bude ušao u znak Vodolije imaćemo ekspanziju eBanking-a, neće više biti novca koji znamo.

Završava se s onim što je bilo. Jupiter neće odmah napustiti Jarca, biće u Vodoliji do 11. juna pa se vraća u Jarca, i na leto možemo opet očekivati potrese – zemljotrese, potrese finansijskog tržišta…

Pluton 2024. definitivno ulazi u Vodoliju i ostaje tu do 2043. godine – objasnila je Jelena Đokić.

– Ide bolji period, to je sigurno.

Vučiću je Mesec u Vodoliji

Astrolog Jelena Đokić kazala je danas u „Uranku“ da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima Mesec u znaku Vodolije što predstavlja njegov narod.

– Vodolija je znak koji je vezan za napredak i budućnost ali isto tako Vodolija je i nepredvidiva. Sigurno će jačati IT sektor u našoj zemlji. Vučić ima Mars u desetom polju što je povoljno za njega i njegovu karijeru.

Indijski horoskop za mart 2023. ne donosi ništa dobro za ova 4 znaka, proći će kao bosi po trnju

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

612 Shares
612 Shares
Share via
Copy link