Horoskop Horoskopski znakovi

4 znaka osetiće svu snagu punog Meseca 27. novembra, vreme je za kosmički rasplet

woman-holding-moon
Foto: Freepik

Haos prazničnog perioda lansiraće vas u sam vrtlog avantura i odluke ćete donositi u zavisnosti od datog trenutka oslonjeni isključivo na sopstveni instinkt.

Uskoro nam stiže pun Mesec u novembru, poznat i kao “Mesec dabra” i to će biti vreme za sve znakove horoskopa da zastanu i porazmisle o svojim postupcima u prethodnom periodu.

“Mesec dabra” će baciti svetlo na sva neodgovorena pitanja koja ste pokušali da stavite “pod tepih”, a kako se pun Mesec u Blizancima približava, promenljivi znakovi poput Devica, Strelčeva, Riba i pomenutih Blizanaca će osetiti pristup novim saznanjima koja će im omogućiti jasnoću i razjašnjenja koja su dugo tražili.

Šta označava “Mesec dabra”?

Mesec dabra je pojava koja se vraća svakog novembra i predstavlja period u kom dabrovi traže sklonište gde će prikupljenu hranu skladištiti tokom zime. Svoj vrhunac “Mesec dabra” ove godine dostiže 27. novembra i uticaj će imati pre svega na pomenute promenljive znakove Zodijaka.

Blizanci (21. maj – 22. jun)

Trajanjem punog Meseca sva vaša pitanja i dosadašnji koncepti istupiće u prvi plan 27. novembra u vašoj prvoj kući samoiskazivanja. Iako ste prevashodno znatiželjni po pitanju dešavanja u svetu oko vas, ovoga puta ćete osećati potrebu da intenzivnije razmišljate o svojim trenutnim interesovanjima koja ne moraju nužno biti okrenuta ka spolja.

Da li ste uvereni u sve ono što ste do sada smatrali neupitnom istinom? Ukoliko se sumnja u tačnost informacija pojavila, možda je pravo vreme da činjenice dublje istražite.

Idealan je trenutak da se posvetite knjigama i čitanju, kako ne bi zauvek isključivo apsorbovali dobijene informacije. Razvijajte kritičko razmišljanje.

Device (21. avgust – 22. septembar)

Ovog 27. novembra, pun Mesec u Blizancima osvetliće sva ona pitanja koja trenutno imate u vezi sa svojom karijerom i profesionalnim razvojem.

Osetićete potrebu da podelite važna saznanja i sve detalje sa svetom oko vas. Razmislite o tome da otkrijete status i detalje vezane za vašu trenutnu ulogu na radnom mestu.

Obilje novih informacija u vezi sa vašim radom biće dostupno u ovom astrološki uzbudljivom periodu.

Strelac (22. novembar – 19. decembar)

Pažnja na vaše romantične afere i partnerstva biće osvetljena punim Mesecom u Blizancima, a sa njim će u prvi plan izaći i mnoga pitanja koja u sebi postavljate i koja se tiču emotivnog i ljubavnog životnog polja.

Ukoliko niste sasvim sigurni kuda vas određeni odnos vodi, 27. novembar je savršen dan da započnete jedan ovakav razgovor sa dotičnom osobom.

Nemojte se plašiti da postavljate teška pitanja jer je vrlo verovatno da će vaš partner biti mnogo otvoreniji za odgovore nego inače.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Kako se pun mesec u Blizancima bliži svom vrhuncu, svoju energiju usmerićete ka neodgovorenim i nerazjašnjenim pitanjima, ali i ka nedovršenim idejama koje se tiču vašeg porodičnog života.

Na vrhuncu, 27. novembra, osetićete jaku potrebu da iznova razmotrite status trenutnih životnih planova.

Kako vas očekuju važni razgovori u vašem porodičnom okruženju, verovatno ćete se osećati neobično otuđeno i povučeno od spoljašnjeg sveta.

No, to neće predstavljati naročitu brigu jer će svi ovi razgovori u sklopu porodice biti dovoljno intenzivni da vam zaokupe pažnju i interesovanje.

Svaki znak Zodijaka do kraja godine mora da nauči važnu lekciju i u 2024. uđe rasterećen

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link