Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Vaga i Jarac 20. oktobra pucaće po šavovima od napetosti i eksplozije negativne energije

devojka-negativna

Našli smo se u poslednjim danima sezone Vage, a ako ste primetili veliku pasivnu agresivnost u vazduhu (hvala Marsu u Vagi), možda ćete doživeti šokantan razvoj događaja tokom oktobarskog punog meseca . To je zato što će 20. oktobra vibracije postati jako čudne dok se Mesec pomera u hrabri znak Ovna. Ova nebeska energija gura znakove zodijaka da kanališu svoju unutrašnjuhrabrosti i suoče se sa najvećim strahovima u životu. Uplašeni? Trebalo bi da budete – pogotovo ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni punim mesecom u oktobru 2021. godine.

Ovaj mesec označava kada emocije rastu – tada se ističu naše najintimnije misli i osećanja. Ovaj mesečev ciklus se sastaje u uvek neustrašivom znaku Ovna i možemo očekivati smeo pomak: Ovi hrabri vatreni znakovi idu unapred i sve se odnosi na akciju, pa smo u velikoj pometnji kada je u pitanju zahtevanje onoga što želimo i preuzimanje rizika za te zahteve. Nekolicini nesrećnika, međutim, ova promena perspektive će se činiti gotovo pretećom.

Pun mesec u Ovnu će verovatno dovesti međuljudske odnose do tačke ključanja. Ovan, kojeg predstavlja Mars, vladar je ovog punog meseca, ali Mars je trenutno u Vagi – znaku u kome ne voli da se nalazi, zato što, dok je Mars sav u agresiji, Vage se bore da održe mir.

Da li ćete osetiti izuzetnu napetost tokom ovog lunacije? Ako ste jedan od horoskopskih znakova koji je najviše pogođen punim krvavim mesecom u oktobru 2021. godine, možda biste želeli da se vežete, jer će ovo biti jaaako truckava i neudobna vožnja.

Ovan

Pripremite se, Ovnovi, jer vas pun mesec pogađa na silovit način kada je u pitanju vaša samosvest. Borite se sa mlakošću energije Vage, koja želi da uspori i pravi kompromise, a možda ćete se osećati frustrirano jer ste bržeg tempa. Ovan ceni nezavisnost, ali slobodna volja bi se mogla osećati blokiranom od strane spoljnih sila za to vreme. S obzirom na to da se Mars bori da se čuje i vidi, Ovan bi trebao posvetiti dodatnu pažnju unutrašnjim sukobima koji počinju da se intenziviraju. Možda ćete želeti da ostanete u zatvorenom prostoru i svesno proradite svoje frustracije.

Vaga

Vage, idete glavom uz glavu sa sestrinskim znakom, Ovnovom, i bićete primorani da prepoznate neke svoje borbe koje se odnose na vaša partnerstva. Vaga će morati konačno da otkrije međuljudske sukobe. Na primer, kao diplomata zodijaka, Vaga ne voli da ‘ljulja brod’, ali pun mesec će naglasiti činjenicu da Vage mogu da naprave previše kompromisa do tačke u kojoj ostaju u nesrećnim i neuravnoteženim situacijama daleko duže nego što bi trebalo. Tokom punog meseca fokusirajte se na sebe. Uzmite ovu lunaciju da razmislite o svojim potrebama i odlučite da li su kompromisi koje činite da biste usrećili druge zaista vredni toga.

Jarac

Stvari u vašem kućnom životu izgledaju jako nezgodno, Jarče. Posao vam je zaista važan i tokom sezone Vage ulagali ste iskrene napore da održite harmoniju, ali vam je teško da to učinite. Pun mesec u Ovnu mogli bi osećati kao bitku u kojoj ne možete pobediti, a Jarci se osećaju zaglavljeni između njihovog javnog i privatnog života. U redu je odvojiti lični dan samo za sebe i prepustiti se kvalitetnom vremenu. Iskoristite ovu lunaciju kao izgovor za sređivanje doma i uživajte u komadićima blaženstva u svom svetilištu.

10 stereotipa o Lavu koji su 100% netačni, a u koje smo svi verovali

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

775 Shares
775 Shares
Share via
Copy link