Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 znaka 16. februara ludi bivši i Snežni mesec u Lavu dovešće do ivice pucanja

zena-u-crvenom

Mnogi od nas imaju lude bivše, a na dan Snežnog meseca, punog meseca u Lavu, čini se da će se neki poželeti da se vrate u naše živote. Ludo, zar ne? Ali, za tri horoskopska znaka, baš to je slučaj 16. februara 2022. godine.

Ne bi trebalo da bude iznenađenje zašto ludi bivši želi da se vrati, jer, Mesec je u Lavu, što znači da je ego veliki i nasilnost je ogromna. Vaši bivši žele nazad jer osećaju da imaju pravo na povratak.

Mesec u Lavu pojačava osećanje samopouzdanja, i iako to zvuči pozitivno i životno afirmativno, može biti i srž bezobrazluka, nepoželjnog ponašanja. Upravo zbog toga uporni bivši misle da imaju pravo da se vrate, čak i kada su očigledno nepoželjni.

Ovaj dan će mnoge od nas dovesti na ivicu; da li ćemo zaista morati ponovo da se nosimo sa ovim ludim bivšima? Da li ćemo zaista morati još jednom da ih pogledamo u oči, da im kažemo da ODLAZE? Da, ovo je taj dan. Upozoreni ste.

Bik

Vaše osećanje prema svom ludom bivšem je uvek isto „Molim te, molim te, samo idi.“ Pretpostavljamo da ih zato poznajete kao ‘lude’ bivše, za razliku od bivših koji su zapravo shvatili poentu davno i sada žive svoj život – daleko od vas.

Ali ova osoba reaguje na kosmičke događaje na isti način kao i vi, a tokom Meseca u Lavu osećaju da imaju pravo da ponovo upadnu sa listom zahteva.

Dobra stvar je što mogu da zahtevaju dokraja života — toliko ste napredovali i otišli daleko od njih da nemaju dovoljno ludila da budu u korak sa vama. Oni će pokušati, vi ćete odbijati. Jednostavna matematika.

Devica

Ponekad se pitate zašto samo i uvek ludi bivši želi nazad u vaš život, a ne bivši koga ste voleli više od samog života.

Zašto, o, zašto ova osoba stalno insistira da ste im neka vrsta srodne duše kada ste bez sumnje dali do znanja da ne samo da niste zainteresovani za njihov povratak, već da ne možete da ih podnosite, da vam je od njih muka u stomaku i da bi radije šetali goli po ulici sa tortom na glavi nego da ponovo imate bilo šta sa ovom pretnjom od osobe.

Neki ljudi nikada ne shvate nagoveštaj, a Mesec u Lavu se stara da ne shvate.

Ribe

Kada ludi bivši pokuca, vaš sadašnji partner otvara ta vrata, i o, kako će varnice leteti na sve pogrešne načine. Čini se da ovaj vaš ludi bivši ne shvata da ne samo da ste krenuli dalje, već ste i sa partnerom u veoma čvrstoj vezi.

Oni to ne vide – vide samo da ste vi ona koju žele, a pošto Mesec u Lavu čini da se osećaju opravdano zbog svojih osećanja, osećaju da bi i vi trebalo da ih želite nazad. Vaš partner je ‘bez digniteta’ po ovom pitanju, a vi ćete učiniti sve što možete da sprečite bukvalno tuču pesnicama.

To je uticaj Lava — neko mora da dominira, i izgleda da će taj posao pripasti vašem sadašnjem partneru.

Blizance, Lava, Devicu i Ribe u rano proleće čeka velika sreća u ljubavi i materijalno blagostanje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

329 Shares
329 Shares
Share via
Copy link