Vesti

Pucnjava u Kaću: Otac upucao sina, komšije tvrde da ga je naslednik godinama maltretirao

policija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Upucavanju muškarca (57) u Kaću prethodila je porodična drama koja traje godinama, a koja je kulminirala poslednjih meseci, kada je kako kažu komšije, sin počeo intenzivno da maltretira oca (86), ali i druge članove porodice.

On je prijavljen pre oko 2 meseca za porodično nasilje kada je i saslušan, ali je kako kažu komšije “obećao da više neće”.

– Strašno je to što je radio roditeljima i sestri, maltretriao ih i psihički i fizički, a otac mu je patio od demencije i trebala mu je pomoć. Međutim on je stalno terao negovatelje – kaže za Telegraf jedan od meštana, koji dodaje da je svađa nastala zbog pohlepe sina koji je svu zemlju i gazdinstvo hteo za sebe.

Kako kaže sagovornik pomenutog portala, ocu je danas “prekipelo” u upucao ga je iz lovačke puške koju je legalno posedovao.

Zrno ga je sam okrznulo i on nije životno ugrožen, saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Policija i forenzičari vrše uviđaj na licu mesta, a ulica je zatvorena za saobraćaj. Meštani kažu da će se potruditi da utiču na to da se otac ne pritvata, jer je bolestan i smataraju da je ovo bila nužna odbrana.

Takođe, upucani je, prema rečima komšija, svakodnevno pretio sestri sms porukama i rekao joj da ne sme da dolazi u kuću i da će ostati bez svega.

Pucnjava u beogradskoj Beton hali, ranjen radnik obezbeđenja (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link