Magazin Srbija

Nataša s detetom provela košmarnu noć na aerodromu, iz Srbije javili da se sami snađu (FOTO)

Air Serbia Avion
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Poslednjih meseci svedoci smo brojnih problema sa letovima, kako u Evropi, tako i u Srbiji. Najnoviji slučaj otkazivanja leta Er Srbije desio se sinoć (31. avgust). Let iz Ljubljane za Beograd planiran u 21 sat otkazan je, a neki putnici bili su prinuđeni, kao u slučaju Nataše Celić da celu noć provedu na ovom aerodromu.

Inače, Nataša je noć na ljubljanskom aerodromu provela sa osmogodišnjim sinom koji je danas trebalo da krene u školu.

Da muka bude veća, kako je putnicima rečeno da je naredni let u 9 ujutru, kako se vidi po sajtovima aerodroma u Beogradu i Ljubljani, i jutarnji let je pomeren na 12 sati, a zatim na 12:45.

Inače, Nataša Celić se medijima javila nešto posle ponoći. U mejlu koji nam je poslala navela je da je let već u startu kasnio sat vremena.

Kako je bila bez novca da bi platila taksi ili neki hotel, ona je upitala osoblje zar ne treba oni da im nađu i organizuju neki smeštaj,  na šta su oni odgovorili  „da su iz Srbije javili da moraju sami da se snađu“

Noć na aerodromu
Foto:Privatna arhiva

– Osmogodišnje dete i ja smo prespavali na stolicama na aerodromu… Da vam ne kažem da nismo imali, a dali su nam samo flašicu vode od 300 mililitara – navela je Nataša za portal Nova.rs.

Nataša kaže da su jutros dobili sendvič i vodu.

– Sada je već 17 sati kako smo na aerodromu. Dobili smo malopre sendvič, pakovanje tviksa i 500 ml vode – dodala je ona koja se u trenutku razgovora i dalje nalazi u Ljubljani.

Ona je istakla da je uredno platila dve karte za avion koje nisu, kako je kazala, jeftine, a na let se odlučila kako bi stigla sve svoje obaveze da završi, posebno zato jer joj dete danas kreće u školu.

Spavanje na aerodromu
Foto:Privatna arhiva

– Zakasnila sam za obaveze koje imam, dete u školu nije otišlo, a pitanje je kada ćemo izaći odavde – navela je Nataša za Nova.rs.

Ona navodi da za sada još nema nikakvih informacija o letu.

– Pominju neko nevreme u Srbiji, ali to sada poslednjih sat vremena. Očajni smo svi. U kol centru aerodroma se noćas niko nije javljao, a ni jutros – žali se ona.

– Svuda se piše da se beogradski aerodrom renovira, a ovakvi problemi se guraju pod tepih – žali se revoltirana putnica.

Noć na aerodromu
Foto:Privatna arhiva

Inače, na sajtu beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ navodi se da jutrošnji let JU 191 kasni od planiranog vremena sletanja u 11.10 časova.

Dok je jučerašnji let JU 195 koji je trebalo da sleti u 22.20 otkazan, navodi se na sajtu.

Na sajtu ljubljanskog aerodroma stoji da je let pomeren sa 9.50 na 12.45.

Izvor: Nova

Er Srbija se odužila dečaku kog je rasplakala pre 7 dana, sleteo je u BG i oduševljeno seo u kokpit

45 Shares
Share via
Copy link