Magazin

“On da slika, ona da objavljuje”: Prosečan balkanski par iz Neuma postao viralni hit (VIDEO)

par-na-letovanju
Foto: Printscreen

Koliko vremena je potrebno za dobru fotografiju sa mora, znaju samo oni parovi koji su zajedno otišli na godišnji odmor. Jer, dok su dame strpljive i vole da lepo izgledaju na fotografijama, muškarci većinom fotografisanju pristupaju ležerno sa stavom “ma, može da prođe”.

Ipak, da bi slika bila savršena “fotograf” mora da se dobro pomuči dok “model” pozira. Najbolji dokaz toga je snimak sa TikToka nastao u Neumu, a na kojem se vidi kako par pokušava da napravi idealnu sliku.

Tačnije, dok devojka traži savršenu pozu, momak je u stopu prati sa kamerom telefona, pokušavajući da ispuni “zadati” zadatak.

Snimak pod naszivom “Prosečan bračni par na letovanju” momentalno je postao viralni hit, jer, dok je dama išla tamo vamo muškarac je strpljivo pratio svaki njen korak.

@malidivlja6

prosecan bracni par na letovanju #tiktok #balkanmusic #djani #bracnizivot #viral #viralvideo #foryoupage #foryou #fypシ

♬ Balkanac – Đani

Nakon iscrpnog slikanja, dama je uzela telefon u ruke da pogleda minuli rad umetnika, a sudeći po izrazu lica, nije bila baš najsrećnija svojim slikama sa obala Jadrana.

“Garant nije zadovoljna slikama”

Na kraju ne znamo da li su bili zadovoljni krajnjim ishodom fotošutinga, ali su sudeći po komentarima, dobro zabavlili korisnike društvenih mreža.

“On je presladak”, “On da slika, ona da objavljuje”, “I garant je nije dobro uslikao”, “I na kraju tako slika da mi od slika ne ostane ni s”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod viralne objave.

“Jednom se živi, Ionako je kredit na 12 rata”: Andrija je dao najprecizniji opis letovanja srpske porodice u Grčkoj

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

249 Shares
249 Shares
Share via
Copy link