Srbija Vesti

Kraj potrage za nestalim jutjuberkama, otac se odmah oglasio: Nađa i Anđela pronađene žive i zdrave

andjela-nadja
FOTO: PRINTSCREEN

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević su pronađene nakon celog dana potrage.

Sestre su pronađene su sa svojom majkom i sestrom Marijom, a da je potraga završena javnost je obavestio njihov otac Zoran. Ishod potrage je šokantan.

Naime, Zoran je otkrio da su one odlučile da „napuste porodicu“, odnosno da napuste njega.

Tvrdi da je šokiran i da se nije nadao da će se ikada nešto ovako desiti.

– Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka porodica, i mi smo imali probleme, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem. Pokušao sam i preko njihovih prijatelja da ih pronađem, ali su isključile lokaciju – rekao je Đorđević.

Zoran dodaje da bez obzira na sve da je njemu najbitnije da su one žive i zdrave, a kada će ponovo nastaviti sa snimanjem tvrdi da nema informaciju.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu „socialblade.com“, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

Samo nekoliko dana pre misterioznog nestanka, Anđela se svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu.

Izvor: Kurir

U Parizu nestale jutjuberke Anđela i Nađa, bile u svađi sa Baka Prasetom, otac moli za pomoć

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link