Lifestyle Magazin

Profesorova žena koja je nasmejala Srbiju objašnjava zašto je otpuzala iz sobe

onlajn-predavanje-hit-video
Foto: PrintScreen/ Negujmosrbski

Profesor medicinskog fakulteta, Ivan Boričić i njegova supruga, Zdenka, postali su hit na društvenim mrežama. U toku onlajn predavanja, gospođa Boričić je morala da izađe iz prostorije, te je da ga ne bi prekidala, odlučila otpuzi do vrata, ali i pored pokušaja da bude nevidljiva, upala je u kadar, i nasmejala studente koji su pratili predavanje, ali i nas koji smo gledali snimak na društvenim mrežama.

“Što se tiče hemohromatoze…. Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja…”.

“Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu”, rekla je gospođa Boričić a prenosi portal “Mondo”.

Kako je rekao profesor Borčić, njemu nije bilo nimalo drago što je snimak završio na društvenim mrežama, te je studentima poslao poruku da im je bolje da uče, nego da se bave takvim stvarima.

“Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan pre toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedelju sam morao opet da ga snimam. Primetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj deo isekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima”, rekao je profesor a prenosi portal “Mondo”.

Izvor: Mondo.rs

Profesorske muke po onlajnu: Ovo što vidite crveno, to je žena, moja (VIDEO)

Julija Vojinović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.4K Shares
2.4K Shares
Share via
Copy link