Lifestyle

Home sweets – najlepši ukrasi, pokloni i jelke

U jednoj prodavnici na Trgu Republike, ovih dana posebno je gužva. Svratili smo i mi da vidimo šta to privlači Novosađane da ovde svraćaju i izlaze sa kesama u rukama. Već pri pogledu na izlog, biće vam jasno zašto je prodavnica Home sweets ovih dana prepuna. Ne, ne radi se o slatkišima, barem ne o onima koji se jedu. Radi se o slatkišima za vaš dom, koji će sigurno biti barem za trunku topliji ako u njega donesete ovakve „poslastice“.

home-sweets.jpg4
Foto: privatni album

Ovde možete kupiti baš sve što poželite za praznično ukrašavanje vašeg doma. Tu su veštačke jelke, veliki izbor staklenih novogodišnjih kugli, koje možete kupiti na komad i sami kombinovati svoje novogodišnje ukrase. Vlasnica Jovana Vasić kaže da roba stiže iz preko 20 veleprodaja iz Srbije i inostranstva.

– Zastupamo brendove kao što su Easy Life, MiCa Decorations, Decoris, Kaemingk, Inart, Vicko Bohemia, i mnoge druge. Tu su naravno i ručni radovi, pa kod nas možete kupiti ručno izrađene tacne, kutije, podmetače, uglavnom izrađene u dekupaž tehnici – kaže ona.

home-sweets3
Foto: privatni album

Ovde je trenutno aktuelna praznična ponuda, pa je sve u znaku novogodišnjih ukrasa i detalja. Kupite grilande, različite ukrasne predmete od drveta, metala, venčiće, zvončiće, novogodišnje šoljice, čajnike, stoljnjake i nadstoljnjake, prekrivače, jastuke, fenjere, muzičke kutije. Home sweets radi i kad nisu praznici, a tada Novosađani ovde svaraćaju da kupe zanimljive ramove za fotografije, poslužavnike, sveće, porcelanske šolje i razne druge sitnice koje domu daju toplinu, udobnost i neku posebnu čar.

home-sweets-ukrasi
Foto: privatni album

Ako vam fali neki detalj za kancelariju, stan, dvorište ili bilo koji drugi proctor, sigurni smo da ćete ga pronaći u Home. Takođe, ako još uvek niste kupili poklone, ovde možete svratiti po kristalne case za baku, neku finu kutijicu ili ukras za mamu, a sigurno nećete odoleti ni da sebe počastite prelepim ramom za fotografije.

Radnja je na Trgu republike, kod Riblje pijace gde je ovih dana sve u znaku praznika. Pogledajte kako sve izgleda na Facebook stranici Home Sweets ili na Instagram profilu.

Pogledajte kako da sami ukrasite prozore

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link