Lifestyle Vesti Novi Sad

Home sweets – najlepši ukrasi, pokloni i jelke

U jednoj prodavnici na Trgu Republike, ovih dana posebno je gužva. Svratili smo i mi da vidimo šta to privlači Novosađane da ovde svraćaju i izlaze sa kesama u rukama. Već pri pogledu na izlog, biće vam jasno zašto je prodavnica Home sweets ovih dana prepuna. Ne, ne radi se o slatkišima, barem ne o onima koji se jedu. Radi se o slatkišima za vaš dom, koji će sigurno biti barem za trunku topliji ako u njega donesete ovakve „poslastice“.

home-sweets.jpg4
Foto: privatni album

Ovde možete kupiti baš sve što poželite za praznično ukrašavanje vašeg doma. Tu su veštačke jelke, veliki izbor staklenih novogodišnjih kugli, koje možete kupiti na komad i sami kombinovati svoje novogodišnje ukrase. Vlasnica Jovana Vasić kaže da roba stiže iz preko 20 veleprodaja iz Srbije i inostranstva.

– Zastupamo brendove kao što su Easy Life, MiCa Decorations, Decoris, Kaemingk, Inart, Vicko Bohemia, i mnoge druge. Tu su naravno i ručni radovi, pa kod nas možete kupiti ručno izrađene tacne, kutije, podmetače, uglavnom izrađene u dekupaž tehnici – kaže ona.

home-sweets3
Foto: privatni album

Ovde je trenutno aktuelna praznična ponuda, pa je sve u znaku novogodišnjih ukrasa i detalja. Kupite grilande, različite ukrasne predmete od drveta, metala, venčiće, zvončiće, novogodišnje šoljice, čajnike, stoljnjake i nadstoljnjake, prekrivače, jastuke, fenjere, muzičke kutije. Home sweets radi i kad nisu praznici, a tada Novosađani ovde svaraćaju da kupe zanimljive ramove za fotografije, poslužavnike, sveće, porcelanske šolje i razne druge sitnice koje domu daju toplinu, udobnost i neku posebnu čar.

home-sweets-ukrasi
Foto: privatni album

Ako vam fali neki detalj za kancelariju, stan, dvorište ili bilo koji drugi proctor, sigurni smo da ćete ga pronaći u Home. Takođe, ako još uvek niste kupili poklone, ovde možete svratiti po kristalne case za baku, neku finu kutijicu ili ukras za mamu, a sigurno nećete odoleti ni da sebe počastite prelepim ramom za fotografije.

Radnja je na Trgu republike, kod Riblje pijace gde je ovih dana sve u znaku praznika. Pogledajte kako sve izgleda na Facebook stranici Home Sweets ili na Instagram profilu.

Pogledajte kako da sami ukrasite prozore

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link