Magazin Srbija

Radnik trafike odlučio da ne prodaje “Informer” iz poštovanja prema ženama (FOTO)

Foto: Zorana Jevtić

Velika bura se digla zbog objavljivanja intervjua u dnevnom listu “Informer” sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem, koji je nedavno pušten na slobodu.

Na protestu koji je juče tim povodom ispred redakcije pomenutog lista organizovao feministički pokret “Ženska solidarnost”, glavni urednik Dragan J. Vučićević je prvo izviždan, a zatim i verbalno i fizički napadnut – šutom u zadnjicu.

Danas je jedan radnik na trafici odlučio da izrazi lični protest povodom čitave situacije, pa je uklonio tabloid sa štanda gde se prodaje štampa.

“Poštovani potrošači, iz poštovanja prema našim bakama, mamama, ženama, sestrama, ćerkama i svim ženama, danas nećemo prodavati novine ‘Informer'”, stoji u poruci zakačenoj na trafiku, koju je prenela Instagram stranica borakonj.

Usledili su i brojni komentari, koji su pozdravili ovakav potez radnika trafike.

“Lepo… I neka to važi i ubuduće!”, “Svaka čast”, “Tako je. SNS bagra, zločinci i megafon ovih pakaša”, “Iz poštovanja prema narodu generalno, ne treba da ih prodaju nikad”, “Pametni ga nikad ni nisu kupili”, “Poštovani sugrađani, iz poštovanja prema našim naslednicima danas, sutra, prekosutra nemojte gledati ni TV Pink”, komentarisali su korisnici Instagrama.

Inače, tabloid “Informer” je tokom godina objavio na hiljade netačnih i senzacionalističkih vesti i naslova, a mnogi građani ga smatraju glavnim glasilom vladajuće stranke.

Protest ispred zgrade “Informera” zbog objavljivanja intervjua sa serijskim silovateljem

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11K Shares
11K Shares
Share via
Copy link