Srbija Vesti

Privedene žene koje su htele da predaju protestno pismo Vučiću

vucic miting
Foto: Screenshot/RTS

Dve žene privedene su danas (11. mart) u Policijsku stanicu u Bosilegradu, jer su htele predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da predaju protestno pismo u kojem ga obaveštavaju o strahovladi sadašnjeg predsednika opštine Vladimira Zaharijeva.

One su prethodno zaustavljene na izlazu iz Surdulice, automobil u kojem su bile je pretresen i pismo im je oduzeto. Zatim im je dozvoljem dolazak u Bosilegrad, ali ih je policija privela, javlja Direktno.rs.

– Prvo nas je kroz čitavu Surdulicu pratio beli automobil i prestigao kod raskrsnice gde je bilo parkirano policijsko vozilo. Tada su im pokazali na nas i oni su nas zaustavili. Pretresli su nam auto i oduzeli pismo, a posle kraćeg vremena pustili da nastavimo vožnju. Kada smo stigle u Bosilegrad, sele smo u kafić i prišli su nam policajci zahtevajući da odemo sa njima u policijsku stanicu – objašnjava vidno uznemirena za Direktno.rs D.M., jedna od uhapšenih.

Ona kaže da su samo želele da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predaju pismo u kojem govore o strahovladi Zaharijeva i da one nisu državni neprijatelji, već obični građani kojima Ustav dozvoljava da iskažu svoj stav.

Trenutno su u policijskoj stanici.

Izvor: Direktno

Vučić dlaku menja, formira Narodni pokret za državu i kreće u turneju po Srbiji

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
70 Shares
Share via
Copy link