Magazin Srbija

‘Princeza od znanja’ nije znala odgovor na prosto pitanje u ‘Poteri’, ali se carski izvukla (FOTO)

milica-potera
Printscreen

Milica Jokanović jedan je od najopasnijih tragača u popularnom kvizu „Potera“. Milica vrlo retko greši, ali nedavno je dala pogrešan odgovor na relativno jednostavno pitanje po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl u Pozorištu na Terazijama.

Međutim, odlučila je da svoj propust što pre ispravi.

Naime, na pomenuto pitanje ponuđeni odgovori su bili „Plavi safir“, „Sa druge strane jastuka“ i „Šou počinje u ponoć“, a Miličin odgovor je bio „Šou počinje u ponoć“. Ipak, tačan odgovor je bio „Sa druge strane jastuka“.

Milica nije znala odgovor na pitanje, što je prava retkost kada je ona u pitanju, pa je otišla u Pozorište na Terazijama da odgleda pomenuti mjuzikl, a na zvaničnom Instagram nalogu kviza „Potera“ osvanula je i njena fotografija s glavnim glumcem ovog komada, Slavenom Došlom.

„Po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl Pozorišta na Terazijama? Milica sada zna odgovor, jer je gledala mjuzikl i tom prilikom upoznala Slavena Došla, glavnu zvezdu ovog spektakla. Naša Milica je bogatija za odgovor na još jedno pitanje, a za mjuzikl kaže – topla preporuka“, stoji u opisu zajedničke fotografije Milice Jokanović i Slavena Došla.

Izvor: Nova

Novosađanin oborio rekord u „Poteri“, uzeo 800.00 RSD, pa krio uspeh od svih

39 Shares
Share via
Copy link