Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka kojima će prijateljstva početi da se raspadaju od 11. avgusta

prijatelji

Jedan od najvećih nedostataka tranzitnog Merkura nasuprot Jupitera je to što ćemo olako shvatiti neke informacije i pretvoriti ih u nešto neprepoznatljivo.

U osnovi to znači da ako čujemo nešto – rečeno od prijatelja, pa čak i stranca, a ne nužno da nam se „sviđa“ ono što govore, možemo razneti njihove reči toliko nesrazmerno, da na kraju uništimo i reči i naše prijateljstvo sa osobom koja se usudila da ih izgovori.

Tri horoskopska znaka čije se prijateljstvo raspada tokom Merkura nasuprot Jupitera trebalo bi da obrate pažnju od 11. avgusta 2021.
11. avgust je bukvalno proslava pogrešnog shvatanja stvari. Koliko god to čudno zvučalo, znate kako se ove stvari mogu dogoditi.

I to će se i dogoditi, jer svaki znak – ne samo oni koji su navedeni u nastavku – biće na probi, kada su u pitanju prijateljstva.

Određeni znakovi moraju paziti, čak i više, pa su navedeni u nastavku, ali u stvari – svi ćemo stvari shvatiti previše ozbiljno.

Ima smisla kada razmislite o tome – Merkuru, ultimativnoj planeti komunikacije i Jupiteru – planeti koja sve čini većim nego što jeste, u suprotnosti jedni s drugima. Zvuči kao preosetljivost, ushvatanje stvari na pogrešan način, i sledi velika gomila odbrane zasnovane na egu.

Horoskopski znaci čije se prijateljstvo raspada tokom Merkura nasuprot Jupitera počev od 11. avgusta 2021 .:

Rak

Već ste jedan od najosetljivijih znakova zodijaka, a poslednje što vam treba je da neko izazove vaš osećaj sigurnosti, kada je u pitanju prijateljstvo.

Pred vama je neslaganje sa prijateljem; obično ovo nije velika stvar. Vi ste prijatelji i prijatelji se tu i tamo svađaju – to se dešava.

Zatim Merkur nasuprot Jupitera ulazi u sliku i odjednom se osećate uvređeni od prijatelja – uvređeni njihovim stavom. Kako su vam mogli tako nešto reći?

Šta god vaš prijatelj rekao ili uradio, moraćete da procenite važnost: Da li su oni zaista tako podli zlobnici jer se ne slažu sa vama ili možda pogrešno tumačite njihove namere? Tu ulazi deo ega kako bi se pobrinuo da zauvek uništite prijateljstvo.

Ne možete se vratiti, a i ponos vam ne dozvoljava, pa dozvoljavate da prijateljstvo prestane. Gotovo. To je to. A sve to zato što jednostavno niste hteli da čujete šta vaš prijatelj ima da kaže.

 

Devica

Raspadanje prijateljstava nije nova stvar; u stvari, to se već toliko puta dešavalo, da ste na to navikli. Najgore je to što to očekujete – i ta ‘vibra’ prožima atmosferu. Dakle, kada vaš prijatelj pokaže i najmanju nezavisnost, vi to shvatate kao znak; oni će uskoro otići jer,

A.
Ne mogu da te podnesu,
B. Neće raditi stvari na tvoj način,

ili C. Oni su usrani glupani, a ti si jedina pametna i razumna osoba na celom svetu.

Tvoj ego izmiče kontroli, Device. Skloni ste tome da ostanete bez prijatelja jer ste toliko defanzivni da užasavate sve oko sebe – istina je da niko više ne želi da bude oko vašeg ega. Imate toliko toga da date i podelite, a ipak se odlučujete za izolaciju i odbranu … ali šta branite? Vaše pravo da budete sami, uvek? Voliš prijatelje … trebaju ti.

Tokom ovog tranzita, uradićete to ponovo – stvar koja uvek završi tako što ostanete sami: odbićete dobrog prijatelja, direktno, bez objašnjenja. Vreme je za otkazivanje prijatelja u Virgolandu.

 

Škorpija

Prijateljstva su vam sveta. Jedini problem sa vama i prijateljstvom je što volite da kontrolišete svoje prijatelje, a većinu vremena vašim prijateljima to ne smeta – jer im se dopadate i ne smetaju vam vaši predlozi.

Ono što ne očekujete je da će oni, ili posebno jedan prijatelj, osporiti vaš autoritet. I upravo će se to dogoditi – mada, vaš prijatelj se sigurno ne oseća kao da vas „izaziva“ sam po sebi. u stvari, misli da je ovo deo normalnog, zdravog prijateljstva.

Možda nisu shvatili da su sa vama na tajmeru, gde čekate dan da ih izbacite sa ostatkom smeća iz života.

Dakle, zahvaljujući Merkuru nasuprot Jupitera, vi ćete biti izbačeni zajedno sa smećem, jer ste ga vi previše gurnuli.

Varali ste se ako ste mislili da vam je prijatelj bespilotna letelica. Ovo je dobra lekcija koju možete naučiti za budućnost: odnosite se prema ljudima sa poštovanjem i imajte strpljenja sa prijateljima – oni imaju vrednost. Oni nisu smeće.

3 znaka kojima će Mars u Devici 11. avgusta doneti stabilnost, red i povratak fokusa

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
990 Shares
990 Shares
Share via
Copy link