Magazin

Prijatelji i Srbi na Malti opraštaju se od Kristine, devojke poginule u stravičnoj nesreći

kristina
Foto: Facebook

Prerana smrt naše državljanke na Malti ostavila je bolan trag na njene prijatelje, ali i celokupno javno mnjenje i našu zajednicu u ovoj ostrvskoj državi.

Kristina Živanović (23) poginula je u stravičnoj nesreći koja se juče popodne dogodila na Malti kada je na nju naleteo autobus.

„Svi koji su te poznavali su nam rekli da si bila jedna od najpozitivnijih osoba koje su poznavali, naša zajednica je ostala bez jedne dobre osobe. Iskreno saučešće porodici, uz vas smo u molitvama“, objavljeno je u jednoj od grupa.

Državljani Srbije koji žive i rade na Malti, sinoć su se okupili na mestu na kome je stradala Srpkinja (23) i upalili sveće, prenosi Kurir.

Podsetimo, juče (24. avgust) popodne na Malti je došlo do nesreće u kojoj je poginula devojka. Na nju je, kako je preneo maltatoday.com, naleteo vozač gradskog autobusa.

„Bila si mlada, na početku svog života, ali Bog je za tebe imao druge planove. Počivaj u miru“, napisali su članovi grupe koja okuplja naše državljane na Malti.

Svi koji žele mogu zapaliti sveću na mestu gde je poginula devojka iz Srbije, stanica preko puta Busy Bee u Mriehel-u.

U komentarima ispod objave samo su se ređale reči utehe za porodicu nesrećne Srpkinje.

„Počivaj u miru anđele, saučešće porodici“, pisali su.

Kako su juče preneli malteški mediji, nesreća se dogodila u Birkirkari, a devojka je preminula od povreda po prijemu u bolnicu.

Izvor: Kurir.rs

Hrabri Srbin postao heroj na Malti, skočio u podivljalo more da spase turistu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

58 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap