Magazin Srbija

Klinci i matorci zajedno slavili 1. maj, pa predozirani završili u Hitnoj

Foto: lagunatreatment.com

Prvomajski uranak često zna da se pretvori u neumerenost u svemu, pa je mnogima potrebna detaljna detoksikacija nakon Praznika rada. Upravo je to bio slučaj sa čudnom ekipom, sastavljenom od svih generacija, koja se okupila da urani na salašu u Petrovcu na Mlavi.

Da bi se bolje oraspoložili, oni su odlučili da praznik „začine“ drogom, tačnije marihuanom.

Da to nije bila dobra ideja, svedoči činjenica da je jednoj ženi (41) pozlilo od konzumiranja „trave“, pa je bila primorana da pozove Hitnu pomoć, koja ju je prevezla u bolnicu.

Čudnoj ekipi drogeraša sa salaša preseo prvomajski uranak

Odmah je reagovala i policija i uhapsila mladića (26) pod sumnjom da je drogu dao ne samo ženi kojoj je pozlilo, već da su je konzumirali i vlasnica kuće (52) i još dvojica muškaraca, starosti 16 i 30 godina, piše Kurir.

Prvomajski uranak im je zbog droge svima preseo.

S obzirom na starost prisutnih, reč je o „čudnoj ekipi“ u kući na salašu.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvadesetšestogodišnjaka iz okoline Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga“, saopštio je MUP.

Policija podnela krivične prijave nadležnom tužilaštvu

Istragu je sproveo OJT Petrovac na Mlavi.

„Policija ga je zatekla juče, na jednom salašu u Petrovcu na Mlavi, u kući pedesetdvogodišnje žene i kod njega pronašla 23 paketića sa ukupno 20,6 grama marihuane. On se sumnjiči da je vlasnici kuće, još jednoj ženi starosti 41 godinu i dvojici muškaraca starosti 30 i 16 godina omogućio da konzumiraju narkotike“, dodaje se u saopštenju.

MUP potvrđuje da je „četrdesetjednogodišnjoj ženi, zbog korišćenja droge, pozlilo“.

„Ona je radi ukazivanja pomoći prevezena u Službu hitne medicinske pomoći u Petrovcu na Mlavi. U stanu tridesetogodišnjaka nađena je manja količina marihuane, pa će policija protiv njega podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Kurir

„Travu“ u teglici sada možete da kupite i na trafici i niko vas neće „zakinuti“

90 Shares
Share via
Copy link