Horoskop Horoskopski znakovi

Pred Blizancima, Vagom i Vodolijom je nedelja iz snova

Horoskopskim znakovima u jesenjem periodu uglavnom se stvari menjaju na bolje, a nekima će se sreća osmehnuti tek u poslednjoj sedmici novembra. Dani koji dolaze će biti posebno povoljni za tri predstavnika Zodijaka.

Blizanci

Postajete mirnija i samouverenija osoba.

Razmislite o tome ko ste sada, a ko želite da postanete jednog dana. Ovo je vaša šansa da se potpuno transformišete kao osoba.

Ovo je izuzetna prilika za vas da utonete u ljubav prema sebi i da podignete nivo samopouzdanja. Nije važno kako vas okružanje vidi, već kako vi vidite sebe same.

Do kraja nedelje ćete sa pravom poneti titulu najzgodnijeg horoskopskog znaka. Nemojte da vas iznenadi gomila fanatičnih zaljubljenih ljudi koji jedva čekaju samo da vas vide.

Vaga

Dobijate sve borbe ove nedelje i ostaćete pozitivnog duha.

Osećate ogroman entuzijazam na svom putovanju i spremni ste za sva iskustva koja ćete na njemu doživeti. Vreme je da “posejete seme” za novu narednu avanturu, jer se nalazite u fazi spontanih izleta i filozofije.

Ovo vam je zlatna prilika da shvatite da u životu morate više da se borite i da je neophodno da imate pozitivniju perspektivu života uopšte. Uronite u nova iskustva jer ćete se tako kulturno obogatiti.

Vaša karijera je takođe u procvatu ove nedelje. Razmišljaćete o povlačenju nekih ozbiljnih i bitnih poteza, a kada sve karte budu na stolu, možete očekivati iznenađenje.

Vodolija

Direktno iz vašeg srca će se roditi genijalni kreativac.

Nije ništa novo da ste celoga života sanjali o tome da napišete nešto veliko i korisno što će oduševiti ljude i koristiti čovečanstvu. Ta slika koju ste još davno naslikali u svojoj glavi će sada moći da postane java. Život će postati prava muzika za vaše uši.

Nalazite se u periodu kreativnosti i ekspresivnosti, vreme će raditi za vas i vi ćete moći da stvarate ono o čemu ste do sada samo maštali. Kosmos će vam biti od pomoći na svakom vašem narednom koraku, a vaš jedini posao je da budete fokusirani i predani.

Raspored planeta će učiniti da još brže i kvalitetnije završite sve one stvari koje ste započeli. Osećate ogromnu količinu energije i dobro je da je usmerite na produktivnost.

Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1K Share
1K Share
Share via
Copy link